Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

maksymil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego, coś takie rzeczy można wywnioskować już po kilku grach tą postacią. Dodaj np: combo, jak harrasować, kiedy shield, jak rozsądnie używać ulti itp.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Nic ciekawego, coś takie rzeczy można wywnioskować już po kilku grach tą postacią. Dodaj np: combo, jak harrasować, kiedy shield, jak rozsądnie używać ulti itp.

Jeżeli masz spamować i nabijać sobię DARMOWE posty prosze Cię ale nie nabijaj sobie u mnie , jak byś nie zauważył to masz Filmy " Jak grać Lux , Jak grać Lux ( 2 ) " tam masz pokazane Combo , jak harrasować , jak farmić.

Chciałem by wszystko było pokazane jak najlepiej dlatego nie pisałem bo mogłoby to być nie zrozumiałe .

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

Dzisiaj grałem ryzem vs lux, dała mi fb potem ja jej 3 kille i poszłem na afka, pierdole. Na 3 skile brałe mnie całego wtf, op

@top lich bane na lux t owedług mnie badziew. Lux to postać o dużym zasięgu, żadko bijemy z aa, czasami po tfie tylk ogdy dobijamy. To samo z warmogiem, jeszcze tylko podpowiem ze jak abyssal-scepter.png to nie kupujemy void-staff.png albo maski na przebicie, która na lux jest viable.

xxx

Opublikowano

Dzisiaj grałem ryzem vs lux, dała mi fb potem ja jej 3 kille i poszłem na afka, pierdole. Na 3 skile brałe mnie całego wtf, op

@top lich bane na lux t owedług mnie badziew. Lux to postać o dużym zasięgu, żadko bijemy z aa, czasami po tfie tylk ogdy dobijamy. To samo z warmogiem, jeszcze tylko podpowiem ze jak abyssal-scepter.png to nie kupujemy void-staff.png albo maski na przebicie, która na lux jest viable.

Głównie nie chodzi o Passyw tego : abyssal-scepter.png lecz MR + AP

Opublikowano

Dodaj jej walety i zalety, rozwijanie skili, na kogo jest dobra, kto ją countruje, jakieś porady.

Poradnik na słabym poziomie moim zdaniem. Rozwiń go bardziej, zostawiam bez plusa.

Pozdr.

Opublikowano

Runki. AP/armor/m.pene - ŻADNEGO PER LVL bo runy są po to żeby wymiatać w early.

Masterki pierwsze OK.

Build - WTF ARMOR. WTF WARMONG. LICH BANE WTF? To NUKER, ona ma mieć ~800AP w late i ma rozkładać każdego na full combo... Sorcererki -> Graal -> Rabadon -> DFG -> Zhonya -> Void staff

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Runki. AP/armor/m.pene - ŻADNEGO PER LVL bo runy są po to żeby wymiatać w early.

Masterki pierwsze OK.

Build - WTF ARMOR. WTF WARMONG. LICH BANE WTF? To NUKER, ona ma mieć ~800AP w late i ma rozkładać każdego na full combo... Sorcererki -> Graal -> Rabadon -> DFG -> Zhonya -> Void staff

Ludzie wy czytacie wszystko czy tylko na obrazki patrzycie ?

Za spamowaliście mi temat bzdurami które są w Poradniku ...

nie widzisz go w KOŃCOWYM Buildzie jaki podałem ?.

NIE SPAMUJCIE MI TAK BEZ SENSOWNYMI POSTAMI.

Opublikowano

Kuchwaa...

Ludzie rozwalacie mnie haahhahaha no nie mogę z was ..

@UP 1 Runki beznadziejne... Lepsze milion razy są na magic pene,armor,magic resist i ap.

Są to runy :

- Magic Pene +0,87

- Armor +1,41

- Magic Resist +1,34

- Quinty +4,95 AP

Nie widzisz KUR... TYCH RUN ? polecam wizytę u OKULISTY .

Opublikowano

\\\\

Masz 2 obrazki z runami.. Chodzi mi o te pierwsze.. Nie ja tu muszę do okulisty ;)

Dodałem 2 kombinacje RUN , zależy jak kto lubi grać .

Jedni grają tak a inni tak.

Dodałem więcej więc ktoś powinien się cieszyć a nie wyzywać , jakbyś nie zauważył to jest mój pierwszy poradnik a dostaję taką krytykę .

Na forum jestem od dziś .

// Poradnik został zaktualizowany .

Opublikowano

Jeżeli masz spamować i nabijać sobię DARMOWE posty prosze Cię ale nie nabijaj sobie u mnie , jak byś nie zauważył to masz Filmy " Jak grać Lux , Jak grać Lux ( 2 ) " tam masz pokazane Combo , jak harrasować , jak farmić.

Chciałem by wszystko było pokazane jak najlepiej dlatego nie pisałem bo mogłoby to być nie zrozumiałe .

Człowieku chciałem tylko napisać, co możesz dodać ,aby poradnik miał większy sens. Po zaaktualizowaniu zauważyłem to combo Q-E-R-E, ja osobiście uzywam innego, ale to też ma sens. Dodaj jeszcze, że jak to możliwe to zrób AA ,bo wtedy będzie większy damage. A i jeszcze jedno: Nie leć do innych ludzi z zębami, szanuj ich wypowiedzi i postaraj się znaleść błąd i go poprawić.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Arcymistrz
Opublikowano

Mejai = syf, ponieważ wszyscy Ciebie focusują i jesteś kupą z jednym stackiem. Zbędne.

Pierwsze runy to najgorsze jakie widziałem.

Mało opisane. 1/2 tuta to filmiki.

Masterki ok.

Build znośny

Jak już podajesz co ją kontruje, a co ona to podajesz albo wszystko, albo nic. Lux jest kontorowana przez 3/4 ad offtanków z silencem ew. dodgem.

Marudzisz o opiniach, ale wszystko to co pisali o tym tutorialu poza nabijaniem postów przez " super lajk " to prawda.

Jesteś na forum i tworzysz tutorial w LOL'u musisz wiedzieć, że jak stworzysz słabe to zostanie on zgnębiony. Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...