Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][Dyskusja] Nowy serwer lola w fazie ALPHA

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem zmienić serwer na rosyjski (mam tam smurfa) i patrze że jest serwer LATN Alpha ;)

Obsługiwany język to Hiszpański więć chyba LATN oznacza Latynoski ?

SS:

25i0inr.png

928011413476457403957.png

Opublikowano

Też to zaważyłem, kiedy wysłałem smerfa na ruskich. Najwyraźniej RIOT porządnie bierze się za serwery :D

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

A może to wersja na gry LANowe :D Riot kiedyś już coś o tym pisał :)

Opublikowano

A może to wersja na gry LANowe :D Riot kiedyś już coś o tym pisał :)

Co to za troll odpowiedz ;D

To pewne ze nowy serwer dla hiszpanow szykuja.

Tam to bym sie przeniosl, troche zaluje ze nie zrobili wczesniej tego serwera.

sstwc.jpg

Opublikowano

Skoro Riot po kolei wprowadza nowe serwery dla poszczególnych krajów, to prawdopodobnie już niedługo będziemy mogli się 'cieszyć' (taa...) serwerem dedykowanym dla polskich graczy.

Cóż, niepokoi mnie jednak trochę ta 'selekcja', wkrótce populacja graczy na EUW/Nordic oraz US prawdopodobnie się zmniejszy ze względu na podział krajów.

Opublikowano

Skoro Riot po kolei wprowadza nowe serwery dla poszczególnych krajów, to prawdopodobnie już niedługo będziemy mogli się 'cieszyć' (taa...) serwerem dedykowanym dla polskich graczy.

Cóż, niepokoi mnie jednak trochę ta 'selekcja', wkrótce populacja graczy na EUW/Nordic oraz US prawdopodobnie się zmniejszy ze względu na podział krajów.

Na zachodzie jest za duzo graczy, ze wzgledu ze sporo ludzi pouciekalo z nordica. Specjalnie jak dla mnie robia serwer dla hiszpanow by uszczuplic troszke serwer euw.

sstwc.jpg

Opublikowano

fajnie że hiszpania... ogólnie z tego co zauważyłem to nie są noobami i podobnie jak turkowie chcą się dogadać

ponadto znam jedno słowo po hiszpanaku (szpan)

aferosexo - uprawiać sex xD (kumpel mnie nauczyl, to znaczy języka, niczego innego ;))

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

przesadzają, imo euw/eune powinnien być nie tknięty, niech dorabiają dla rusków itd jak teraz ale nie jakieś specjalne dla niemców/polski itd.

NIE DŁUGO LUXEMBURGOWY BĘDZIE.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Obstawiam 90 %, że będzie to Hiszpański serwer :D

@up Ja to bym zagrał na dedykowanym serwie dla Watykanu

Diss_Stream.png

Opublikowano

przesadzają, imo euw/eune powinnien być nie tknięty, niech dorabiają dla rusków itd jak teraz ale nie jakieś specjalne dla niemców/polski itd.

NIE DŁUGO LUXEMBURGOWY BĘDZIE.

Oni nie tykają przecież euw/eune... Tylko robią serwery dla danych narodowości, który rusek, hiszpan będzie chciał to się przeniesie przecież prawda? Pomimo iż jest russian serwer, to i tak często na eune można spostkać super rosyjskiego zamiatacza 0/12 adc

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

East jest przeznaczony dla polskich graczy wiec po co Riot miałby tworzyć kolejny?

Opublikowano

Jeżeli będzie serwer dla Polaków to każdy pewnie ucieknie do EU/West lub Hiszpani czy gdzieś tam , bo z Polakami się grać nie da .

Bez urazy oczywiście bo z niektórymi naprawdę świetnie się gra .

Zobaczymy co to będzie ... :D

Btw. Ciekawe co darmowego na starcie dostaną ...

Opublikowano

fajnie że hiszpania... ogólnie z tego co zauważyłem to nie są noobami i podobnie jak turkowie chcą się dogadać

ponadto znam jedno słowo po hiszpanaku (szpan)

aferosexo - uprawiać sex xD (kumpel mnie nauczyl, to znaczy języka, niczego innego ;))

A ja potrafię jedno słowo, mianowicie "puta" :D

Co do tych podziałów to jest ok. Ostatnio jak spotkałem ruskich to wchodzili pod wieże i wyzywali resztę teamu, że im nie pomogliśmy xD

1994993994.png
Opublikowano

Będzie to serwer dla Hiszpanii i Portugalii, gdzieś się ktoś z czerwonych wypowiadał na ten temat już. Oczywiście Draven + Gladiator będzie dla nich.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

mhmmm a ja znam "gracia", nawet nie wiem czy dobrze napisałem ;p

To jest na 100 % serwer dla Hiszpanów i prawdopodobnie Portugalczyków.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Znawca
Opublikowano

Ja czytałem jakieś 2-3dni temu, że jest fajna opcja zarobienia skinów. Pierw na rosyjski gdzie dostaniemy volibear'a oraz caitlyn a potem z Rosyjskiego ma być za free transfer na właśnie serwer Hiszpański gdzie dostępny będzie Draven Gladiator. Według mnie fajna opcja takie 6k RP za free ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ja czytałem jakieś 2-3dni temu, że jest fajna opcja zarobienia skinów. Pierw na rosyjski gdzie dostaniemy volibear'a oraz caitlyn a potem z Rosyjskiego ma być za free transfer na właśnie serwer Hiszpański gdzie dostępny będzie Draven Gladiator. Według mnie fajna opcja takie 6k RP za free ;)

Ta, tylko nie dostaniesz free transferu z Rosyjskiego na ten nowy. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że polski server nie powstanie... Nie zniósłbym tych 10 letnich polaczków wszędzie. W 100% przeniósłbym się na jakiś gdzie każdy gada po angielsku a nie jak na tureckim czy ruskim.

Ta, tylko nie dostaniesz free transferu z Rosyjskiego na ten nowy. :)

Na nowe servy można się przenosić tylko z NA / West/ EUNE chyba że jest to server gdzieś pomiędzy Azją z Europą to wtedy NA nie może.

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...