Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co to za sprzęt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grzebiąc po piwnicy odnalazłem takie oto urządzenie
Zdjęcia:
Panel przedni:

cam00031v.jpg

Po rozsunięciu:

cam00031v.jpg

Elektronika:

cam00033a.jpg

pytanie:

do czego to służy? co to jest?

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

szczerze mówiąc pytałem się każdego w domu i nikt nie jest w stanie stwierdzić co to może być
jakieś 4 guziki
A! i z tyłu jest takie coś w stylu wejścia "czegoś" co ma 4 dziurki mniej więcej średnicy 0,5mm

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Według mnie to służyło to kontrolowania panelu np. jakiegoś podnośnika i każdy klawisz każdej wysokości odpowiadał.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ehm, przecież to może być wszystko, od jakiegoś komunikatora do włączania jakiegoś urządzenia, tu nie zgadujcie bo nie traficie, osoba która wie niech lepiej się wypowie.

Opublikowano

miecz jedi :D

a tak serio to może być właśnie jakiś pilot od podnośnika czy coś w tym stylu...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Pewnie jakaś nowoczesna stara bomba którą ci podłozyli, serio... widać ze niemiecka nazwa

Opublikowano

Stary, takiego czegoś w internecie niema xD

A jeśli czegoś niema w internecie, znaczy że nie istnieje :D

Ma to jakieś wejścia?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mnie się zdaje czy ten napis "Pollath" ma nad "o" 2 kropki takie niemieckie ö

@2up
na dole jest coś w rodzaju przejścia Stub tylko że ma tylko 4 piny(4 dziurki na wejścia)

o matko też patrzę że w internecie nie ma! piszą o książkach oraz jakiś planetoidach

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

ta, jest to o z umlautem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mam ! :D
jest to firma która zajmuje się produkcją bram, drzwi i innych tego typu pierdół.

http://www.poellath-erbendorf.de/

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli robią elektryczne bramy garażowe ( takie jak w filmach ) To mamy odpowiedź.
To coś montowało się na ścianie
Pierwszy przycisk służył do Całkowitego zamknięcia bramy.
Drugi do regulowania opuszczenia ( czyli np. nie chcemy całkiem zamknąć, tylko trochę uchylić)
Trzeci Całkowite otwarcie
Czwarty regulowanie otwarcia

Albo na odwrót

ofc. to tylko moja teoria.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...