Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ciężki wybór

sakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w lola z 5 dni, mam 3400 PZ, najbardziej mam ochotę na GP, ale od kiedy w rotacji jest MF gram ni i idzie mi poważnie dobrze, buduję ją pod szybkość ataku i wartość tego ataku, MF kosztuje 4k, GP 3, kto jest lepszy?

Ashe już posiadam.

GP chciałbym budować pod DPS.

Opublikowano

GP nie lubię dlatego nie polecam :D

Misskę jak dobrze zbudujesz to carrujesz grę, gdzieś tam wyjdziesz zza krzaków 5 hitów i adios

Opublikowano

toche porównujesz inne typy postaci :P

GP ja np. Buduje pod offtank czyli HP i troche DMG , ale ludzie robią go często pod papierka z krytami a wtedy 1 vs 1 z wrogim adc może za hita pocisnąc go z Q

MF to Adc jak się wyfarmi to carruje gre najczęściej ;) Ja jak na początek polecal bym MF bo skoro lubis zgrac adc to bedzie ci sią dobrze grało :P

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Ja na carrowanie normali polecam shena. Op ulti pomaga innym. Buduje się go pod tanka. A jezeli juz mam wybierać z tych 2 to mf zdecydowanie.

a11176.jpg

Opublikowano

MF? Kurde, wszyscy mowia, ze MF, jak ja ja zbuduje sobie na szybkosc ataku i jego wartosc, faktycznie jest moc.. Ale GP ma tez ladne dmg prawda? Ma fajne W, ktore leczy itd ;>

Opublikowano

Q GP jest OP, ale leczenie ma małe :P lecz plus leczenia że zrzuca negatywne efekty ( dobre na teemousia :* ) Gp ogołem zadaje duży DMG ja go mam i nie narzekam miło sie nim gra zwłaszcza offtankiem :P

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...