Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban

Szlachta/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

§ 10.

Użytkownik jest zobowiązany do formułowania swoich wypowiedzi w taki sposób, by nie obrażały uczuć oraz przekonań innych osób.

Nie wiem dlaczego miyoshi jest taka nie mądra i na siłe chce sobie udowodnić że ma racje .

Kierując do mnie te słowa mogłaś napisać że to ironia , to bym zrozumiał ale nic takiego nie napisałaś ,

więc naucz się czytać bo masz 18 lat , i nie znasz regulaminu i go używasz .

Użytkownik swoimi wypowiedziami nie może zaniżać poziomu dyskusji lub zaburzać spójności wątków, w szczególności poprzez:

a. pisanie postów znacząco odbiegających od tematu głównego,

b. niestosowanie się do zasad pisowni,

c. wulgarne wypowiedzi,

d. wypowiedzi zaczepne pod adresem innych Użytkowników,

e. wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje między Użytkownikami Forum,

f. pisanie językiem niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości co do intencji,

g. wypowiedzi zaburzające poprawną komunikację między Użytkownikami Forum.

pkt , c,d,f

Zaczepiasz pisząc ubierasz się jak kobitka , pisanie językiem niezrozumiałym co do intencji twoja strata , poczułem się obrazony , e wywołujesz flamer

używanie wulgaryzmów , za to dostaje się % kilka razy je użyłaś , nie bron się że tylko jesteś człowiekiem , jeśli by ktoś , kogoś potrąciłem , to twoim tokiem myślenia nie powinnien zostać ukarany bo jest tylko człowiekiem .

Jesli masz rację to na co kazujesz pisać na pw boisz się prawdy ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...