Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najprostrzego programu do robienia cheatów i...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam programu takiego najlepszego do robienia cheatów, i mam jeszcze pytanko, czy da się zrobić jakiś chack do Grepolis??

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Ok.. A co z tym chackiem do Grepolis da sie ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do gier przeglądarkowych jest program Cheat Engine, a by zrobić jakiegoś bota do normalnych gier to najprostszy AutoIT

hmmm do gier przeglądarkowych nie jest Chead Engine bo on zmienia tylko wizualnie ale działa na Stronach z grami online.

=================================================================================================================

Zapraszam na Kanał YT: http://www.youtube.c...x2r0TZdXev5iGNA

=================================================================================================================

Opublikowano

On nie zmienia wizualnie tylko u nas zmienia - jeżeli gra nie ma zabezpieczenia to cheat engine działa... wiele takich "słabych" gier na necie (np. gry.pl) łatwo da się cheat enginem, bo po co zabezpieczenie jak się przechodzi w 10 minut?
ja polecam AutoIT, prosty do robienia bota, jeżeli chcesz tylko po to aby ci klikał to 2 rzeczy po prostu powtarzasz ciągle ( nie jestem jakiś dobry z AutoIT, ale w 20 minut zrozumiałem jak zrobić bota i zrobiłem do pewnej gry... )

Opublikowano

Hubert , do normalnych gier też CE się używa i to bardzo często (bardzo dużo trainerów jest na nim opartych)

Opublikowano

Jeżeli piszesz, że szukasz najprostszego programu do tworzenia cheatów to najlepiej się za to nie bierz.

Zapomnij o tworzeniu cheatów do gier przeglądarkowych, nic tam nie zdziałasz bez sporej wiedzy.

Jedynie co to możesz uczyć się tworzyć cheaty do gier single player, głównie w programie cheat engine, poradników jest mnóstwo, sam też sporo porobiłem ale video.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Cheat Engine :) Do gier typu Euro Truck Simulator / Gta . Grepolis wyższa sztuka :) trzeba było by się włamać im do bazy CO GRANICZY Z CUDEM (nie ma szans) i zaprojektować program który sam się z tym łączy i zmienia dane :) Więc do grepolis ogólnie nie ma hacków a nawet jak ktoś ma to i tak za darmo nie udostępnia .

Opublikowano

Nie chcę robić hacka do gier przeglądarkowych :) tylko sie pytałem czy sie da, a za propozycje to Thx skorzystam.

Opublikowano

Jeśli chcesz program do programowania programów ułatwiających grę (cheatów) polecam zacząć uczyć się programowania c++.

A jeśli chodzi o program który naprawdę zrobi ci porządny cheat do jakiejś porządnej gry typu Team fortress 2 to na szczęście nie istnieje.

--------MARGINES----------

Naucz się grać a nie psuj innym zabawy.

Opublikowano

Te informacje moga sie przydac :P

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz program do programowania programów ułatwiających grę (cheatów) polecam zacząć uczyć się programowania c++.

A jeśli chodzi o program który naprawdę zrobi ci porządny cheat do jakiejś porządnej gry typu Team fortress 2 to na szczęście nie istnieje.

--------MARGINES----------

Naucz się grać a nie psuj innym zabawy.

Po 1. Na początek przeczytaj temat a potem pisz

Po 2. Nikt nie pyta o twoje zdanie na temat psucia zabawy w grze

Po 3. Nie polecaj jakiegoś języka programowania mając o tym 0-we pojęcie

Po 4. Jemu chodzi o gre przęglądarkową, czyli C++ nic w tym celu nie pomorze.

TOP@ Jeżeli chcesz to sam naucz się języka np.: AutoIT i spróbuj zrobić bota do tej gry.

Opublikowano

Polecam AutoiT - bogata biblioteka skryptów oraz można robić pętlę można w nim napisać coś do minecrafta itd

CheatEngire - trochę gorszy ale i lepszy :] ma bardzo bogate biblioteki oraz hiper tony

C++ - bardziej trudny ale najlepszy w niniejszy napisany Windows ( nie tylko z c++)

Polecam tak ze Python - zaawansowany oraz mniej uywany język napiszesz w nim m. In. Spam hacka np do. Metin/Mc w cmd. Pamiętaj trudno go ogarnąć

HackrriD+++ można uszkodzić pliki windowsa ale napiszesz w nim znakomite aplikacje nawet Komunikator ( NIE POLECAM )

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...