Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban EpicOne

Szlachta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż moderatorzy są tacy łaskawi że ani nie odpisują na pw , nie zatwierdzają postów w dziale zbanowani , więc jak mam o was sobie pomyśleć jak o ofiarach mutacji genetycznej ?

_ dostałem bana za 100% , no tak , ale dlaczego dostałem aż 10% , od pewnego nieudacznika TheJeron78 , bodajze ,

za spam , w dziale pogaduszki ,Pokaż swoją twarz ,
Kolega dodał zdjęcie , i dał linka nic w nim nie byłoi (po prostu nie działałało zdjęcie w linku ) więc to napisałem , oraz dodałem iż że ja nie wrzucał bym zdjęcia bo ktoś może wrzucić na wiochę i nie ponieść odpowiedzialności
- dostałem 5% za flamer obrazę itd , od Miyoshi , ona uczestnicząc w flamerze powinna otrzymać 10% tym tracąc moderatora , jeszcze obraza "że ubieram się jak kobitka" oraz że "Nie stać cię " oraz wyrażała się np "WKURWIA " itd dalej .
Tutaj przykład jej niekompetentnego zachowania http://www.mpcforum.pl/topic/924781-7dspat/

Opublikowano

FACEPALM x100.

- Dostałeś procenty za spam, bo spamowałeś - proste.

- W takim wypadku piszemy PW do autora postu z prośbą o poprawienie bądź do moderatora działu, a nie nabijamy posta. Ewentualnie przez opcję 'zgłoś'.

- To była inteligentna ironia, której jak widać dalej nie pojmujesz. Odsyłam w takim razie do słownika.

- Wg. mnie post SPAT'a był obrazą. Aczkolwiek były spekulacje, co do tego bana, więc zapytałam Makina i powiedział, że rzeczywiście podchodzi to pod spam, bo nie jest do konkretnej osoby. Blokada została zdjęta, sprawa zakończona. Człowiek to tylko człowiek; popełnia błędy. Każdy ma inne rozumowanie.

Opublikowano

Sąd apelacyjny jprdl...

Wszystko zostało wyjaśnione w poprzednim temacie. Czytaj do bólu to może zrozumiesz.

PS:Zaczynaj zdania z dużej litery. Nie rób z siebie idioty...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

FACEPALM x100.

- Dostałeś procenty za spam, bo spamowałeś - proste.

- W takim wypadku piszemy PW do autora postu z prośbą o poprawienie bądź do moderatora działu, a nie nabijamy posta. Ewentualnie przez opcję 'zgłoś'.

- To była inteligentna ironia, której jak widać dalej nie pojmujesz. Odsyłam w takim razie do słownika.

- Wg. mnie post SPAT'a był obrazą. Aczkolwiek były spekulacje, co do tego bana, więc zapytałam Makina i powiedział, że rzeczywiście podchodzi to pod spam, bo nie jest do konkretnej osoby. Blokada została zdjęta, sprawa zakończona. Człowiek to tylko człowiek; popełnia błędy. Każdy ma inne rozumowanie.

§ 10.

Użytkownik jest zobowiązany do formułowania swoich wypowiedzi w taki sposób, by nie obrażały uczuć oraz przekonań innych osób.

Jesteś moderatorem a nie znasz regulaminu, obraza , tak wskazuje regulamin

Opublikowano

§ 10.

Użytkownik jest zobowiązany do formułowania swoich wypowiedzi w taki sposób, by nie obrażały uczuć oraz przekonań innych osób.

Jesteś moderatorem a nie znasz regulaminu, obraza , tak wskazuje regulamin

Nazywając kogoś 'pedałem', bo nosi rurki, jest obrażaniem uczuć oraz przekonań danej osoby, co odnosi się właśnie do tego punktu regulaminu. :) Dziękuję, pozdrawiam, zamykam.

Skargi i zażalenia na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...