Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak zmienic opis strony na google?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem google znajduje moją strone ale kiedy wgrałem pewien szablon opis w google mojej strony się zmienił i teraz jest reklama serverowni cs jak to zmienic?

22359433067673419916.png

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

a gdzie to znajde?

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

a gdzie to znajde?

Jak piszesz strone to umieszczasz to:

<head>
<title>brauszu</title> // tytuł w google
</head>
Opublikowano

tak ale mam gotowy szablon na mybb nie pisze strony od nowa.

Opublikowano

acp->konfiguracja->Ustawienia ogólne->Nazwa głównej strony serwisu

On nie pyta jak zmienić tytuł, tylko opis...

Czytaj troche dokładniej -_-

zaznaczył całe :-)

Opublikowano

Edit też się pomyliłem własnie zaznaczając całe :) ale nie doczytałeś :) a jesteś przecież kid modem. Więc ktoś mi pomoże?

Opublikowano

Niektórzy są wzrokowcami :) A on bardzo dobrze zna się na rzeczy i bardzo dobrze że jest kid modem, wkońcu to ty oczekujesz pomocy od niego a nie on od Ciebie.

Co do tematu to proponuje pomyśleć gdzie dawałeś ten opis gdy robiłeś coś tam do csa :) Prawdopodobnie w ramach dokumentu.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Nie, wgrałem szablon na forum i zrezygnowałem z niego wszystko usunełem ale niestety ten opis został nic nigdzie nie zmieniałem tylko wgrałem szablon :)

Opublikowano

To może być po stronie google. Może dopiero po jakimś czasie Ci zaktualizują.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...