Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Logowanie

Sharrot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Jako, że znowu chciałem pograć sobie w wr globala , zaktualizowałem sobie grę. Po aktualce uruchomiłem gre zalogowałem sie, i tu właśnie nic sięnie stało. Zrobiłem check filsa i nic. Oczysciłem wszystkimi programami jakimi miałem i nic. Proszę o pomoc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Patcha nie da się cofnąć. Cofam liczby zapisuje i odpalam luncher i wtedy jak wchodze w plik version to są te cyfry co wcześniej ;/

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Patcha nie da się cofnąć. Cofam liczby zapisuje i odpalam luncher i wtedy jak wchodze w plik version to są te cyfry co wcześniej ;/

No nic, pozostaje Ci reinstall, jeżeli wszystkie czynności zostały przez ciebie zrobione.

Przy wyłączonym antywirusie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

hmm, a moze po prostu ip nie zapisalo sie w hosts? Jakby ktos byl taki mily to poprosil bym plik hosts z ip wr.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Może update hack shielda? Ręcznie? Albo po prostu zamiast ściągać od nowa , na pewno jest WR installer. Od instaluj WR i włącz tego WR installer'a z wyłączonym anti wirem.

banner_560x95.png?random=638853

Opublikowano

Zobacz czy w folderze system w WarRocku masz plik WarRock.exe, bo jak nie to antywirus wyrzucił do kwarantanny ten plik.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@UP
Jest ten plik. Antywira nie mam od miesiaca xD
@TOP
Reinstal nie wchodzi w rolę, gdyż mam limit transmisji danych,a update troche bierze.
@Edit
Mówię, tu chodzi o hosta. Jak proszę, aby ktoś [podał cały zapis warrocka z hosts.

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...