Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support + Refund Pointsy

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, po 2tygodniowym zmaganiem z supportem udalo mi sie odzyskac konto (ktos zmienil maila/ haslo.. albo mail wygasll.. niewazne, troche skomplikowane :D).

Sledzilem konto na lolkingu i nikt nie gral zadnych gier.. balem sie jedynie troche o RP.

Przed strata konta mialem ok. 1900RP na koncie, do tego ok~ 1k wydane (skiny).

Gdy dzis zalogowalem sie do gry, patrze, ze mam 3.6k RP na koncie :O, wchodze w historie zakupow i wita mnie informacja, ze zakupy zlostaly 'zrefundowane' i juz nie moge nic sprzedac (wykorzystane te 3pkt.).

I tutaj moje pytanie, czy to normalne, ze po rozmowach z supportem i przy interwencji RIOTu wszystkie zakupy zostaja zrefundowane (za rp) i pkt. traci sie dozywotnio? Czy moge jeszcze sie do nich odezwac, zeby mi przywrocili te punkty na przyszlosc :)?

PS

nic wczesniej nie sprzedawalem.

Opublikowano

Powinieneś się z nimi skontaktować w celu zwrotu refund pointsów, powinni byli cofnąć transakcje manualnie, a nie z ich użyciem.

Po przedstawieniu sytuacji powinni ci je zwrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...