Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ZSRR mody = ZSRR gra

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema...

Mam taki problem...pobrałem jakieś ruskie mody i po włączeniu gry mam wszystko po rosyjsku...może mi ktoś pomóc?!

Skasowałem te mody i wszystko wróciło do normy...

Lista modów:

dodam jak tylko będę mógł ;/

w5cNAHm.png

Opublikowano

sam powiedziałeś że pobrałeś RUSKIE mody, więc w czym problem ?

a i nie pisz postów 1 pod 2 ... istnieje opcja edytuj -.-

Opublikowano

Dzięki za info..nie wiedziałem ze istnieje Edyuj...jeszcze mi powiedz jak się tego używa bo nie wiem -_-

No ok...pobrałem ruskie mody...ale przedtem te same mody pobierałem też były ruskie i gra była po polsku :D

w5cNAHm.png

Opublikowano

Nie no teraz wiem ze mam napis Edytuj...jak go używać?

Super...dzięki za linka, lecz mody na 0.8.3 i 0.8.4...poczekam z 2-3dni i zobaczę czy będzie coś na 0.8.5...

A takie pytanie...czy mody na celowniczek, czas do przejęcia bazy, info kogo trafiliśmy i ile zadaliśmy szkód graczowi, to co wskazuje na minimapie (nazwa gracza, czołg i gdzie był ostatnio) będę mógł z kopiować z 0.8.4 do 0.8.5?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Nie no teraz wiem ze mam napis Edytuj...jak go używać?

Super...dzięki za linka, lecz mody na 0.8.3 i 0.8.4...poczekam z 2-3dni i zobaczę czy będzie coś na 0.8.5...

A takie pytanie...czy mody na celowniczek, czas do przejęcia bazy, info kogo trafiliśmy i ile zadaliśmy szkód graczowi, to co wskazuje na minimapie (nazwa gracza, czołg i gdzie był ostatnio) będę mógł z kopiować z 0.8.4 do 0.8.5?

Tak ale nie wiadomo czy beda dzialac.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...