Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dodatki do Crusadera

Jopek1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jakie dodatki polecacie do Crusadera? Tylko nie mówcie mi, że nie opłaca się nim grać, bo ja i tak go wymaksuje :D

Póki co mam cały wymaksowany i załoga 80 %, według mnie lepiej się gra z haubicą niż z tym topowym działkiem.

A z modułów to mam lepsze zawieszenie, osłona przeciwodłamkowa i wentylacja.

Czy coś z tych modułów zmienić, ażeby być bardziej OP ? :D

graphic.png

Opublikowano

Osłona na LT? Lepsze zawieszenie ? Co ty nim robisz ? :D

Jeśli jest to stabilizator, wente możesz zostawic, dosyłacz. Nie wiem jak u niego z peną, z racji tego że ja lt gram żeby robić dmg to wybrałbym takie ew. zamiast stabilizatora optyka.

@Edit: Pena 110, szału nie ma także zamiast stabilizatora chyba optyka ew. postać chwilę z lorneta

Opublikowano

@ThePro
Aleś mi pomógł :D
Ja chce mieć szybki czołg wsparcia, tzn. zwiadowcę, który szybko podjedzie i równie szybko spakuje mandżur do swoich :D
Więc chyba ulepszone zawieszenie muszę zostawić, bo bez tego nie można szaleć po nierównościach, bo gąski padają, a osłona też się przydaje, bo jak arta walnie obok to też gąski padają :P

hmmm w sumie to muszę kupić stabilizator i dosyłacz :D

graphic.png

Opublikowano

@ThePro

Aleś mi pomógł :D

Ja chce mieć szybki czołg wsparcia, tzn. zwiadowcę, który szybko podjedzie i równie szybko spakuje mandżur do swoich :D

Więc chyba ulepszone zawieszenie muszę zostawić, bo bez tego nie można szaleć po nierównościach, bo gąski padają, a osłona też się przydaje, bo jak arta walnie obok to też gąski padają :P

hmmm w sumie to muszę kupić stabilizator i dosyłacz :D

Od naprawiania gasek to jest zestaw naprawczy, a oslona to ci gowno wiele daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...