Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Anty-Cheat i Wipe

FatalitySheeby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się zapytać może coś wiecie czy jeżeli zabiorą się za zrobienie anty-cheata (WKOŃCU) to odbanują wszystkie konta? moim zdaniem tak powinno być bo nie tylko cheaterzy zostali banowani .

Opublikowano

" moim zdaniem tak powinno być bo nie tylko cheaterzy zostali banowani . "

Ludzie którzy zostali niesłusznie zbanowani mają prawo odwołać się od bana.

Wystarczy napisać do nich :)

Więc nie sądzę aby odbanowali wszystkich.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

@up

Pisałem chyba z 5razy do nich o un i nawet nie odpisali

@Topic

Każdy by chciał ale czy się tak stanie? Pewnie jak to oni oleją to.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sesnu do nich nawet pisać to są kur*** gdy forum opanowali hackerzy , to zostało zhackowane moje konto a potem jakoś je odzyskałem i grałem normalnie , lecz dostałem bana nie wiem za co nawet pisałem do nich i z 3msc czekałem wkońcu kupiłem nowe konto ^^ ....

Opublikowano

Kolejne dur... wypowiedzi. Na forum dla cheaterow pytasz sie o nowego antycheata? Smiech na sali :) Ja Ci odpowiem, obecnie nie ma zadnego a bany leca tylko za raporty. Ten caly FF to gow... i sciema. A jesli cos zrobia , to znajac ich partactwo to bedzie kolejny FF z inna nazwa. Co do zerowania , jak sobie wyobrazacie, co zrobia z tymi co wydali kase na itemki? Co? Nic, bo nie bedzie juz zerowania ! Co najwyzej czyszczenie serwow :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Czytalem na forum i wyczytalem ze beda byc moze odbanowywac graczy lub beda robili serwery dla hackerow

Tak sie rodzi plotka ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Zasadnicza odpowiedź :) Kiedy zrobią porządnego ANTY-CHEAT?? Po pierwsze. A po 2 jeżeli zostałeś niesłusznie zbanowany to piszesz do nich odwołanie i dostajesz unba. Ja tak zrobiłem i po jakiś 3 dniach dostałem unba. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...