Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki Atimeria !...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po dłuższej przerwie od metina postanowiłem się pobawić troszkę, więc ściągnąłem pliki Atimeria, chciałem je spolszczyć i poprzerabiać, ale oczywiście jest problem, pobrałem klienta, uruchomiłem serwer, zmieniłem root, sprawdziłem pong w kliencie, jak i game na serwerze i problem tkwi w tym, że nie mogę się połączyć.. Co może być przyczyną? ma ktoś jakieś pomysły, może ktoś ma ten sam problem, proszę o pomoc, z góry dziękuję.

Opublikowano

porty masz dobrze ustawione w port map , i w cliencie ?, zapora off? anty virus off? ,może masz port mapa wyłączonego ;D? ,albo i też tam złe ip

Ker169.gif

Opublikowano

Ale to ja jestem hostem, po co mi portmap oO, po za tym jest włączony, bo miałem testować te pliki z kolegą, pozmieniałem ip itd i nie działa .-

Opublikowano

wpisz ps w konsoli i sprawdz czy masz wlaczone kanaly (ch1, ch99)

napraw wszystkie tabelki w player ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ok, dzięki, zaraz zrobię wszystko od początku, sprawdzałem pong, zmieniłem channele, bo domyślnie są 13070 14070 itd. no i takie właśnie dodałem w portmapie, dodam, iż jest pusta luka '' name serwer '' domyślnie w niej nic nie było. !

PS:
Dlaczego mam zamiast z y i na odwrót, aby wpisać / muszę użyć Shift+7 a na drugiej maszynie normalnie, kombinowałem, ale nic nie pomaga, w czym rzecz ( nie działa skrót ctrl+shift, on nic nie zmienia. !

Chodzi mi o to, że cały czas jest zostaniesz połączony z serwerem, nic nie rusza ; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...