Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gun Emporium->jobs

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

w gun emporium w dziale jobs jest pare zadań, jak wykonam zadanie z bronią to dostaje broń na 7 dni (chyba), a dostane coś za wykonanie kolekcji 5 replik ? bo mam 100 % odbieram i nic ?

Opublikowano

To są skiny do broni np jeśli masz M4A1 i masz 100% jobs na np M4A1 RED to dostajesz zamaist tego M4A1 to M4A1 RED

*tak jakby skiny ;]

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Witam :)

w gun emporium w dziale jobs jest pare zadań, jak wykonam zadanie z bronią to dostaje broń na 7 dni (chyba), a dostane coś za wykonanie kolekcji 5 replik ? bo mam 100 % odbieram i nic ?

Tobie chodzi chyba o to, że masz zadania z broniami ale jak je przerobisz je na mark 2 czyli ulepszona wersja. Za wykonanie palety repliki możesz przerobić broń w W Gun Emporium opcją Forge. Np Z g36e możesz zrobić gewereha.

To są skiny do broni np jeśli masz M4A1 i masz 100% jobs na np M4A1 RED to dostajesz zamaist tego M4A1 to M4A1 RED

? Skin inaczej się zmienia. Trzeba podmienić pliki w folderze CA. On w ten sposób przerabia na lepszą wersję.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie ja wchodze do jobs i tam mam listę zadań np. zrobić 100 kili bronią np. skorpion i za wykonanie zadania dostaje scorpion mark 2, a jest tam też job colecting 5 fh replica czy jakoś tak, pisze mi że mam 100 % daje finish i chodzi mi o to czy dostaje coś w zamian tak jak z broniami czy nic ?

Opublikowano

nie ja wchodze do jobs i tam mam listę zadań np. zrobić 100 kili bronią np. skorpion i za wykonanie zadania dostaje scorpion mark 2, a jest tam też job colecting 5 fh replica czy jakoś tak, pisze mi że mam 100 % daje finish i chodzi mi o to czy dostaje coś w zamian tak jak z broniami czy nic ?

Po prostu robi Ci paletę. A co do 100kili bronią to jak je zrobisz dostajesz mark 2 broni. Czyli ulepszoną wersję.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Po prostu robi Ci paletę. A co do 100kili bronią to jak je zrobisz dostajesz mark 2 broni. Czyli ulepszoną wersję.

tak i te 100 killi musisz zrobic zwyklym markiem, po zrobieniu 100 ta bronia klikasz OK czy cos tam i bron ci sie zamienia z mark na mark 2

i masz ja na tyle ile miales tego marka. wiec jak kupisz sobie marka na 7 dni zrobisz w 1 dzien 100 kili ta bronia to mark zamienia sie na mark 2 i masz go dalej na tydzien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...