Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BS na Senthie

Rulcio1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem i nie wiem czym jest to spowodowane. Korzystam z BSv3 by Padmak, a odpalam go starym injectorem. I tu jest ten problem:

53292397.png

Na innych serwerach wszystko dobrze dziala. Nie wiem czy to zabezpieczenia clienta, czy to, ze mam Win8. Jesli ktos zna rozwiazanie albo ma dzialajacego BS na ten serwer z gory dzieki :)

Opublikowano

Mam pewien problem i nie wiem czym jest to spowodowane. Korzystam z BSv3 by Padmak, a odpalam go starym injectorem. I tu jest ten problem:

53292397.png

Na innych serwerach wszystko dobrze dziala. Nie wiem czy to zabezpieczenia clienta, czy to, ze mam Win8. Jesli ktos zna rozwiazanie albo ma dzialajacego BS na ten serwer z gory dzieki :)

Skoro na wszystkich innych serwerach Ci dziala a na tym nie to znaczy ze sa zabezpieczenia

Sprobuj z kmr moda, tam masz sb tylko troszke slabego i na jeden slot.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tyle co mi wiadomo zablokowali każdego bsa i aktualne żaden tam nie działa może mod pomoże chociaż wątpię.

Opublikowano

@ dołączam się do prosiby tylko bs

mam to samo wyciągnołem ip,porty,pong pozmieniałem w kamer i cały czas zostaniesz połoczony

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...