Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer na craftserve.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Dobrze, a czy mogę być założycielem serwera na craftserve.pl na koncie non-premium? (zamiast nicku mam e-mail ale zmienie to bo za.. miesiąc lub 2 tygodnie kupie premium :) bo zapomnialam do poprzedniego hasla i e-maila) czyli ogólnie, że jak się podam jako wlasciciel na craftserve.pl to czy mogę na e-mailu zamiast nicku wbić na serwer czy będzie komunikat, że mam w nicku niedozwolone znaki, bo mam e-mail) czy bd musiała wymyślić jakiś nick niezajęty bez znaków żadnych i funkcjonować na nim dopóki nei kupie premium na to z e-mailem

-Czy opłaca się robić serwer publiczny 20 slotów? Ile na tym można zarobić miesięcznie? (Chodzi o itemy, vipy i super vipy, ceny bardzo tanie)

-Czy jak nie zapłacę meisięcznej składki to czy serwer się zawiesza dopóki nie zapłacę czy po prostu musze się ciągać po sądach xD? trololo..

-Czy ktoś pomógłby mi rozkręcić serwer? Nie oferuję pieniędzy za pomoc ponieważ sama zbieram na szkołę, ale nie chcę także składki na serwer, opłacam zupełnie sama. A osoba która jest chętna do pomocy dostanie mój nr telefonu, gg oraz HeadAdmina dożywotnio chyba, że sam zrezygnuję, lub będzie niszczył serwer, obrażał graczy i zachowywał się jak idiota;) .)

-Czy jest taka opcja, że jak założe serwer na craftserve.pl i ktoś kupi coś w item shop i tego nie dostanie?

-Czy jak ktoś czegoś nie dostanie z items shop a to kupił to czy może mnie pozwać czy craftserve? I czy może wg pozwać o takie coś D:

all pytania dotyczą craftserve.pl

@EDIT pomoże ktoś ;/ ? Bo widze, jak ponad 3 osoby obserwują i wychodzą.. no comment..

Opublikowano

Ad.1 Możesz to się ustawia w server.propories.

Ad.3 Jak nie zapłacisz to po prostu masz tydzień na opłacenie, później staje się nie aktywny.

TD36Yi3.jpg

Opublikowano

-Czy opłaca się robić serwer publiczny 20 slotów? Ile na tym można zarobić miesięcznie? (Chodzi o itemy, vipy i super vipy, ceny bardzo tanie)

Na serwerze 20 slotowym raczej nie zarobisz, więcej kasy pójdzie w jego utrzymanie :). To dotyczy każdego hostingu.

-Czy jak nie zapłacę meisięcznej składki to czy serwer się zawiesza dopóki nie zapłacę czy po prostu musze się ciągać po sądach xD? trololo..

Po prostu nie możesz uruchomić serwera.

-Czy ktoś pomógłby mi rozkręcić serwer? Nie oferuję pieniędzy za pomoc
ponieważ sama zbieram na szkołę, ale nie chcę także składki na serwer,
opłacam zupełnie sama. A osoba która jest chętna do pomocy dostanie mój
nr telefonu, gg

Wystarczy napisać tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera-nowa-zmiana-przeczytaj-pierwszy-post/

-Czy jest taka opcja, że jak założe serwer na craftserve.pl i ktoś kupi coś w item shop i tego nie dostanie?

Raczej nie, wystarczy dobrze skonfigurować :).

//Jakiś lag, moja odpowiedź wygląda w całości tak:

http://scr.hu/0cfe/85ckz

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Osobiscie bardzo polecam hostin MineServ.eu.

Bardzo Ciekawe i TANIE oferty.

Osobiscie mam tam postawiony serwer, i nigdy sie nie zawiodłem.

Fear has the eyes of a child.

Opublikowano

@up nie oplaca sie ? O_o ja z 10 slotow zrobilem 30 w 1 miech 60 w 2 miech i w 3 mamy dedyka :D

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

rabitt napiszesz na PW jak rozkręcić serwer jak już go założę? 20/25 slotów, item shop, serwer ze spawnem, parkourem z nagrodami ZAWSZE nie tylko podczas eventów trzeba zrobić ss jak się przeszło i się otrzyma nagrodę dnia, labirynt, dom strachu, arena pvp, i 1 arena sg ktora zmienia mapę automatycznie :3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...