Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa13 nie działa

karolss1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Już chyba dwa grube miesiące nie działa mi Fifa 13. Pewnego dnia zainstalowałem na kompie sobie serwer metina Mystiqe(nie wiem czy to coś ma do rzeczy) i właśnie po tum Fifa przestała mi działać, mimo, że wcześniej przez kilka miesięcy działała bez problemów( miałem wtedy XP,a gdy przeczytałem że to może byc problemem, zmieniłem na 7 i nadal nic) Problem wyglada następująco. Włączam grę przez origin, wszystko ładnie, pokazuje mi się okienko Graj, Ustawienia gry itd., klikam Graj, wyskakuje takie kółko na srodku z logiem EA, ok dalej gra się włącza, pokazuje się Messi z napisem FIFA 13 i gra sie wyłącza. Czasami jak pokombinuje to nie pokazuje mi się MEssi tylko czarny ekran. Próbowałem już(chyba) wszystkiego, pisałem takze do EA ale im to nawet sie chyba odpisywac nie chce... Jeśli ktoś podsunie pomysł jak naprawić gre, i będzie on działał, to dam kompuś plusa, minusa jak kto woli i moge wysłąć smsa na dowolna gre za 10 zł luz 200k coinsów na FUT. Pozdrawiam i liczę na pomoc.

mój komp:

Windows 7

2gb ramu

procesor 2 x 2,7

grafika 512 mb

FOOTBALLTEAM

Świetna gra w której promujesz swojego zawodnika! Teraz Ty decydujesz jak rozwija się twój zawodnik kupując mu ubrania i trenując umiejętności!Polecam!

Opublikowano

Re-instal gry,Aktualizacja sterowników,Skanowanie komputera.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Re-instral 150 razy robiony, sterowniki raczej też najnowsze a co tz. skanowanie komputera?

Przeskanuj komputer antywirusem i sprawdź czy nie masz żadnych wirusów na komputerze.Prawdopodobnie gdy coś pobierałeś jakiś mały wirus się zaczepił.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mam taki sam problem. Próbowałem już wszystkiego. Reinstall, pobieranie sterowników i nic nie daje. Dodam, że na kompie brata wszystko działa poprawnie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmm, miałem identyczny problem. I też grubo ponad miesiąc nie mogłem grać, ale pobrałem tzw Regenerator do Fify 13. Jest on używany do kasowania błędnych plików w fifie, i zazwyczaj przy instalowaniu nowych modów. Zainstaluj go, i zregeneruj fifę. Powinno pomóc.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zaraz ogarne ten regenarator. Pózniej spróbuje najnowsze stery, ale niedawno uaktualniałem...

Zrobiłem, chociaz nie wiem co, bo program po włosku :P. Włączyłem dałem GO! poczekałaem, jak się zakończyło wybraałem pierwsze lepsze i nic. Chociaż teraz Fifa tak pewniej się włącza, ale jednak nadal się wyłącza przy Messim.

Stery też zaktualizowane... Pózniej spróbuje na innym koncie użytkownika...

Jakies pomysły jeszcez macie?

FOOTBALLTEAM

Świetna gra w której promujesz swojego zawodnika! Teraz Ty decydujesz jak rozwija się twój zawodnik kupując mu ubrania i trenując umiejętności!Polecam!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ty nic nie miałeś zaznaczonego, więc co ty chciałeś naprawić? xD

Zaznacz wszystkie daty. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zaznaczałem już wszystkie, mówiłeś ,że prwdopodobnie nie muszą być wszystkie zaznaczone:)

Spróbowałem jeszcze raz, zaznaczyłem wszystkie, pózniej GO! i nadal bez zmian. Liczę na twoje pomysly, jestem zdesperowany bo nudzi mi się gra w 12 :/

FOOTBALLTEAM

Opublikowano

Pobierz DirectX 11, Zaktualizuj sterowniki graficzne, napraw instalację, zregeneruj grę, reinstall, aktualizuj grę. Któryś powinien pomóc.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie, nie ma to zbytniego znaczenia. Wypróbuj każdą opcję która ci podałem, i napisz jak poszło.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

A właśnie.

Moje dokumenty > Fifa 13 > Instance > Replay0.bin zaznacz tylko do odczytu.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

napisz na fifapolonia.pl tam są eksperci z takimi problemami. 1, góra 2 dni i rozwiążą ci problem. Ja niestety już nie mam pojęcia co zrobić.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...