Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Minecraft 1.6 launcher no premium!

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tryb gry dla pojedynczego graca będzie dostępny dla piratów , lecz tryb wieloosobowy, będzie już tylko dla graczy premium :-) i fajnie, będzie mniej noobów na serwach ;-)

Opublikowano

Tryb gry dla pojedynczego graca będzie dostępny dla piratów , lecz tryb wieloosobowy, będzie już tylko dla graczy premium :-) i fajnie, będzie mniej noobów na serwach ;-)

HAHA, a kto ci tak powiedział?

Nie możliwe, aby multi było tylko dla premium. Spójrz co jest teraz.

Myślisz, że zmiana launchera coś tutaj da? Zaraz znajdzie się jakiś ktoś kto scrackuje launchery, ktoś może stworzyć własnego bukkita, wszystko może się stać.

Na piractwo nie ma lekarstwa.

Opublikowano

Hmmm.... minecraft 1.6 premium *O*

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Nwm o co chodzi ale mi nie dziala ://

Tu przedstawiam problem:

Bootstrap started
Looking for update
Got reply in: 715ms
No update found.
Reversing LZMA on C:\Users\toshiba\AppData\Roaming\.minecraft\launcher.pack.lzma to C:\Users\toshiba\AppData\Roaming\.minecraft\launcher.pack
Exception: java.lang.NullPointerException
Got reply in: 0ms
Unpacking C:\Users\toshiba\AppData\Roaming\.minecraft\launcher.pack to C:\Users\toshiba\AppData\Roaming\.minecraft\launcher.jar
No update found.
Cleaning up C:\Users\toshiba\AppData\Roaming\.minecraft\launcher.pack
Downloading crack...
Got reply in: 4ms
Downloaded 4,7kb in 0s at 37,1kb/s
Applying crack...
Unable to apply crack!
Opublikowano

Ej mam mały problem otóż jako program domyślny kiedyś do tego typu plików wybrałem co innego, jakim programem otwieracie ten launcher ?

Prosze o odp. :)

Opublikowano

Dla mnie więcej noobów jest z premium ;] Rozpuszczone dzieciaki które się tym chwalą na siłę i nic nie potrafią zrobić sami więc proszą o itemy Admina albo innych graczy ;] Sam mam premium ale bez przesady nie chwalcie się tak tym że wasi rodzice wam to kupują ;p

Opublikowano

Nie działa !

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miałzamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dlaczego mi niedziała? Gdy pobieram zaczyna mi się ładować lecz po chwili kończy i wyskakuje coś takieo : Sorry but you laucher is outdated. Please redownload it at i link do jakiejś stronki ? Prosze o dopowiedź .

Opublikowano

Kupcie sobie premium, a nie żydzicie na grę w którą gracie całymi dniami, przez kilka lat.

Opublikowano

Kupcie sobie premium, a nie żydzicie na grę w którą gracie całymi dniami, przez kilka lat.

nie wszystkich stać na kupno minecrafta. Mojang tego nie rozumie i ci którzy by chceli chociarzby na sp pograć nie mogą bo to mojang żydzi.

Opublikowano

@up

Zrobili porzadną gre to chcą hajs, to nie jest żydzenie, to naturalna kolej rzeczy.

Opublikowano

OSTRZEŻENIE!!!

Uwaga na lanchery jakie pobieracie! POD ŻADNYM POZOREM nie pobierajcie lanchera By Zyczu, najlepiej unikajcie całej tej stronki, jest to keylogger który zapisuje Wasze hasła i wszystko to co piszecie na klawiaturze, kilku kolesi przez niego straciło swoje konta minecraft, chcących dowiedzieć się wiecej zapraszam do mojego filmiku!

Ostrzeżcie swoich znajomych!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...