Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS steam - problem z myszką ! [Help]

KzeqiuEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie mam pare problemów.

1. Otóż kiedy "nacisne ppm" to np. ak-47 wystrzeli mi tylko 2 pociski i dalej mi nie strzela , musze póścić ppm i znowu nacisnąć żeby strzelić .... Problem wystąpił po aktualizacji cs 1.6. Czytałem na jakimś forum , że da się to naprawić , ale nie pamiętam gdzie to wyczytałem :)

2.Problem z mikrofonem , strasznie trzeszczy i charczy* ( mikro w kamerce , mam też z słuchawkami )

Prosze tylko nie pisać , żeby przywracać cs z przed aktualizacji.

Mam nadzieję , że mnie zrozumieliście !

Prosze pomóżcie bo grać nie moge !!!

Polecą LiKe!

Opublikowano

z tym mikrofonem chodzi o te ze jak masz aktualizacje to bedziesz slyszal wszystkich co tez maja aktualizacje a le wtedy nie slyszysz non steamów a jak starego zainstalujesz bedziesz slyszal tych co nie mają aktualizacji lub mają non steam'a. Ja osobiscie mam starą wersje bo na wiekszoci serwerach non steamy i tylko z nimi da sie gadac ale nie slysze tych steamowców co aktualizacje zrobili

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Problem 2. Jeżeli masz podpięty obok mikrofonu pendrive/bluetooth/wi-fi to wyciągnij. Powinno pomóc, w moim przypadku pomogło.

No nie wiem , nick takiego nie mam , może zagłusza wzmacniacz i głośniki ? Obok mikrofonu mam właśnie wzmacniacza może dlatego choć wątpie , bo na skype , ts3 normalnie działa. A nikt nie wie co do myszki ? Bo mnie to wkur*wia. Wcześniej już robiłem re-store do poprzedniej wersji cs'a , ale dalej mikro charczało* i nie słyszałem steamo'wców i ns.

Opublikowano

No nie wiem , nick takiego nie mam , może zagłusza wzmacniacz i głośniki ? Obok mikrofonu mam właśnie wzmacniacza może dlatego choć wątpie , bo na skype , ts3 normalnie działa. A nikt nie wie co do myszki ? Bo mnie to wkur*wia. Wcześniej już robiłem re-store do poprzedniej wersji cs'a , ale dalej mikro charczało* i nie słyszałem steamo'wców i ns.

Ja na skype i ts3 też tak miałem, spróbuj odpiąć i sprawdź, jeżeli nie to będziemy szukać dalej.

Może karta dźwiękowa zwalona, lub jeżeli zintegrowana to płyta główna.

Opublikowano

Ja na skype i ts3 też tak miałem, spróbuj odpiąć i sprawdź, jeżeli nie to będziemy szukać dalej.

Może karta dźwiękowa zwalona, lub jeżeli zintegrowana to płyta główna.

Mam zintegrowaną , ale płyta głowna nie będzie zwalona ! Komputer mam od 3mies. ( all nowiutkie ) więc nie będzie zwalone bo all działa. To wina CS'a nie komputera , spróbuje później zrobić re-store i tak zostawie , może będzie myszka chociaż działać.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...