Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AK 74-30

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj na ofercie dnia jest Karabin szturmowy AK74-30 i nwm czy opłaca się go kupić za 2 799 fundsów. Może mi ktoś doświadczony napisać jakie są hity z tej broni i czy dobrze się z nią gra ? Z góry dziękuje ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Hhe AK-74-30, jest to bdb broń, tylko trzeba się z nią nauczyć grać , ma odrzut , ale co jest + posiada granatnik, ja gram ją i powiem że jestem zadowolony , czy się opłaca ? Tak , opłaca się.

PS:Tutaj masz załącznik do filmu:

Tak się ta broń sprawóje w walce, pozdro

mhraed.png

Opublikowano

Jednak zdecydowałem że nie będę wydawał kasy na grę :D To może polecicie mi dla kogo kupić bron za 3k VP na zawsze ? Na każdej klasie jest jedna taka broń (do kupienia na zawsze) a ja lubię grać wszystkimi klasami i nwm komu kupić taką broń :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Możesz je kupić. Może nie są najlepsze ale zawsze coś. Zawsze możesz kupić uber/super kradziony/zwędzony pistolet na blsiki dystans za 5k vp na mando. Jak koniecznie chcesz za 3k to polecam smg na soldka lub snajperkę dla mando.

Opublikowano

VP najlepiej wydawać na bandaże, toniki czy ewentualnie warsztat. Bez Funds raczej wiele nie zdziałasz ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Dla mnie się opłaca. Ma dobry zasięg, na daleki spisuje się bardzo dobrze. Często wchodzi krytyk. Do tego dochodzi granatnik, dodany od nowości, bardzo pomocny podczas walk na średni-krótki dystans. Polecam set:

Karabin Szturmowy M16-203/AK74-30 + Super Strzelacz Stewarda/Uber Paka na Muchy Friedricha + granat.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

up po co mu jakas syfiasta bazooka na gunnera a po 2 jemu chodzi o solda

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

up po co mu jakas syfiasta bazooka na gunnera a po 2 jemu chodzi o solda

Przecież bazooka jest dobra.

Cześć, dzisiaj na ofercie dnia jest Karabin szturmowy AK74-30 i nwm czy opłaca się go kupić za 2 799 fundsów. Może mi ktoś doświadczony napisać jakie są hity z tej broni i czy dobrze się z nią gra ? Z góry dziękuje ;)

Kup sobie Uber Ratunek Rudolfa. Ta broń wystarczy ci na soldierze.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...