Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wczoraj był problem z logowaniem a czy dziś ktoś jeszcze ma z tym problem? bo ja dalej nie mogę się zalogować i są jakieś 3 próby połączenia i dalej nic a ten program co podał ktoś w 2 temacie nie działa wiecie może ocb?

Opublikowano

jak próbuje połączyć się za pomocą tego programu cyberghost to wyskakuje nie można uczynić żadnegop połączenia z vpn cyber ghost prosimy spróbować za kilka minut ale to za kilka minut też nic nie daje wtf

Opublikowano

Dzwoniłem do Tp i co się okazało niby jakaś firma opentransit zablokowała im połączenia miedzy krajowe rozmowa z obsługą przebiegła bardzo szybko próbował mnie jak najszybciej spławić
a co mi jeszcze wiadomo niewiedzą kiedy to naprawią i wina nie jest po ich stronie

-- Chyba ich POJEBAŁ-o !!!!!!!!!!!!

Dzwońcie Do nich i zasypujcie ich Spamem To Naprawią to jeszcze w tygodniu bo jak tylko parę osób zadzwoni to będą mieli to w dupie !

cooltext570762601.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...