Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ruszy mi dota2 na low w grafice ?

LeagueJawor

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Na najniższych ledwo. Możesz jeszcze programami się wspomóc, ale mało to Ci da.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

nie chce zakladac nastepnego tematu wiec tu spytam :)

czy laptop z prockiem intel core i5-2430m 2.40ghz grafika nvidia geforce gt 540m 4gb ramu pojdzie tak na low medium i bez lagow ?

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Mi DOTA2 śmiga na 2gb ram, GeForce 8400gs 256mb, procesorku 1.4 2 rdzenie i nie mam lagów co wy opowiadacie ?

Legenda
Opublikowano

Mi DOTA2 śmiga na 2gb ram, GeForce 8400gs 256mb, procesorku 1.4 2 rdzenie i nie mam lagów co wy opowiadacie ?

Tak, ale w "Tim fajcie" masz 5fpsów to wiesz... Też grałem na podobnym sprzęcie i nie chce do tego wracać.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tak, ale w "Tim fajcie" masz 5fpsów to wiesz... Też grałem na podobnym sprzęcie i nie chce do tego wracać.

ja wole grac na full low byle bym grał ;] to zależy od gracza + do tego game booster i czyszczenie komputera programami ;)

Opublikowano

szczerze na tym kompie nie ma co odpalać doty

ja sam mam 2gb ram 2x2.00 procesor 4870 1gb i nie ma rewelacji na low/medium w team fight są ściny że czasami płakać mi się chce średnio mam ~35 fps

Opublikowano

szczerze na tym kompie nie ma co odpalać doty

ja sam mam 2gb ram 2x2.00 procesor 4870 1gb i nie ma rewelacji na low/medium w team fight są ściny że czasami płakać mi się chce średnio mam ~35 fps

Dzisiaj zauważyłem właśnie te ścinki nie wiem czemu dopiero teraz jak wcześniej grałem i było ok -.- no cóż pora wymienić sprzęt :)

Odpalić może ale do gry z botami ;)

Opublikowano

Do Doty 2 najelpszy jest Win7 64, bo 2 gb ramu to strasznie mało jak na taką gre. Po kilku minutach bedziecie mieli komunikat, ze macie za malo pamieci wirtualnej ;). Karta i procek nie sa az tak wazne jak ram w tej grze, wiem bo sam napierdzielalem na xp'ku choc na kompie mialem 12 gb ramu, z czego zuzywalo tylko 3,2. Gra sie moze nie tyle scinala, ale czesto wywalalo i zamulalo menu. Przeinstalowalem na win'a 7 utlimate 64 bit i teraz gra nie ma szans sie zaciac, a ja moge ogladac sobie filmy i sluchac muzy i robic obok kanapki.

76561197996037016.png

Opublikowano

Usun ta gre bo jak widze ludzi ktorzy z wooden pc proboja wejsc do gry to mnie szlak wtrafia

nie regulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...