Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przy aktywacji CFPro

Patatajam2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nikt w dziale hacki a nawet w temacie samego hacka nie potrafił mi pomóc, więc zwracam się do całej społeczności grającej w CF, może ktoś jest ogarniętym informatykiem (chociaż nie trzeba nawet nim być, by to rozwiązać) i mi pomoże.

Pobrałem CFPro, działał 2 dni lecz przedwczoraj przy naciśnięciu CLICK HERE na stronie aktywatora, strona z "skip ad" ładuje się prawie minutę i oto co wyskakuje:

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem 206df5e0.linkbucks.com zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
  • Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierzmenu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie opcji „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.
Dodam, że ten problem mam z większością reklam, dodatkowo rano nie mogłem wejść na żadną stronę bo nie miałem dostępu do sieci. (po zresetowaniu kilkukrotnym routera livebox mogłem normalnie korzystać z internetu)
I to nie jest problem hacka z tego co wiem, bo ludziom on sam i aktywator nadal działa. Prosiłbym o szybką w miarę pomoc, odwdzięczę się -/+ jak kto woli :)
JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Wczoraj dużo osób miało problem ze stronami typu probux itp. Mi też się takie coś wyświetlało. Spróbuj włączyć haka wieczorem albo jutro.

Opublikowano

Najlepiej spróbuj włączyć z rana, gdy Serwery są nie zapełnione, bo po południu, wieczorem Gra najwięcej ludzi.
Jak Teraz nie pomoże, To pomyślimy dalej co z Tego wyniknie..

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...