Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna Ktoś Id Tych Itemków

Era Techno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można spytać skąd to masz?? Masz pewność że to są itemki z metina, bo jeszcze nigdy ich nie widziałem. Jeśli tak to gzz że to znalazłeś.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Jak otworzyłeś ten plik powiedz dokładniej to coś zaradzimy ^^

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Oj też bym hciał te itemy mieć na servie

╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗

║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣

╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣

╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝

Opublikowano

No to zrobiłem tak jak w tym tucie http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=82775

No i otworzyłem tym sposobem pliki z Metin2_pl\pack\i tu są te pliki ja wybrałem ICON ok wypakowało mi się to otwieram po kolei foldery no i ściąłem program FastStone Image Viewer może są inne programy które otwierają pliki z końcówką .TGA ok uruchomiłem ten program (przeszukując już oczywiście te wypakowane pliki)i patrze o itemki z metka są wszystkie bronie jakie są dostępne w Metku oraz niektóre itemy które 1 raz widzę min. te ale jest jeszcze więcej ich i tak postanowiłem się was poradzić

Ok wiem już jakie są ID tych itemków

Hełm 11975

Tarcza 11976

Buty 11977

branza 11978

Zbroja nr1 11979

Zbroja nr2 11980

Zbroja nr3 11981

zbroja nr4 11982

Jak ktoś da radę ustawić to na szybko w mysql i spr czy są na serwie bo u mnie to by robiło się z 20h na moim sprzęcie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kiedy dodalem jedna ze zbroi do bazy, po stworzeniu nie bylo jej widac w eq, na chinskiej podstawce tez -,-

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Autor szukał ID a nie spamu

Ach jak pięknie prawda ?? Znalazł 2 w 1

Zamykam

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...