Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard

dunio99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wie ktos co moge zrobic z 330 euro na paysafecard ? Pisalem do supportu psc o przelanie na konto podalem wszystkie dane zapytali sie mnie o powod odpisalem ale zadnego odezwu od nich teraz a nadal mam pieniadze na psc wiec nic z tym nie zrobili. Ktos ma jakies pomysly ?

Opublikowano

Moim zdaniem wątpię żeby ci przelali na konto chyba że masz bardzo dobry powód.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No zależy czego potrzebujesz, bo jeden chciałby jakąś nową gierke, a drugi nowe majtki.

Opublikowano

Co możesz zrobić, hmm..

Możesz kupić w Metin2 dodania i zmianki bonów, wybonować jakieś biżu na 54lv i sprzedać na allegro. Powinieneś jeszcze zarobić jak Ci się dobre bony trafią :P

Opublikowano

Wymyślasz idealny powód?

Na przykład: Mój syn postanowił wziąć wszystkie pieniądze zostawione na rachunki i kupić sobie kartę o xxx nominale. Teraz nie mam za co zapłacić rachunków, co wiążę się z brakiem wody, prądu. Proszę przesłać mi te pieniądze, bo nie użalając się nad sobą jestem w kryzysowej sytuacji.

Dziękuję z góry i pozdrawiam Was serdecznie,

Imię i nazwisko.

Czy to tak trudno wymyślić coś ;D

Ewentualnie sprzedaj ją na Allegro.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...