Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z założeniem serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że chciałbym zagrać z bratem na własnym serwerze ale jest taki problem, że jak ja albo on zakłada nie ważne czy to hamachi czy nie to i tak nie działa próbowaliśmy różnych portów czy IP ale to nic nie dawało cały czas jak dodajemy serwer to jest ten X i pisze, że serwer nie działa czy jakoś tak. Ja i on gramy na no-premium. Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

1. Jak jesteście w innym miejscu musicie Hamachi (jeśli nie chcesz się męczyć)

2. Jak nie chcecie Hamachi to wejdź na YouTube'a i zobie poszukaj. Jest to BARDZO skomplikowane.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

hmm. Coś mi trudno w to uwierzyć ,że nie działa. Kiedyś sam miałem problemy z hamachi ;/ Upewnij się, że po 1. Jesteście w sieci, po 2. że obok nicku Twojego kolegi w hamachi niema żółtego trójkąta. Daj znać tutaj.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Podzielcie się jakoś i kupcie serwa na craftserve za 11zł :) 3 sloty. bądz lukaj w moją sygne i tam próbuj.

(niech min tylko mod da ostrzeżenie to ban będzie -.-)

Opublikowano

Właśnie nawet jak robię czy on robi na hamachi czy na ruterze to i tak ten kto zrobi może wejść, a ten drugi już nie.

Wejdź na stronę mojeip.com.pl Te ip które tam będzie daj koledze

Opublikowano

On może mieć zmienne IP ;/ Wtedy jedynym rozwiązaniem jest odblokowanie portów. Lecz to już robisz na własną odpowiedzialność.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...