Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z doborem postaci

Perlants

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlaśnie ściągam TERE i zastanawiam sie jaką postacią zagrać myśle nad:

Warrior

Slayer

Mystic

PS: Jak byście mogli streszczyć wiadomości na temat tych trzech klas wypowiedzieć sie na ich temat

Opublikowano

Zapraszam do przedyskutowania, również mam ten problem i pobieram Tera Online. Skype: tojasarxd1

Opublikowano

Hmm.. więc tak. Napisze wam swoimi slowami i swoim doświadczeniem.

Warrior to unikalna Klasa. średnie DMG średni Def, jak wiadomo bije 2 mieczami i jest bardzo szybki. Ogólnie nie jest brany chętnie do PT. Warriorem można też przejść całą gre solo, wbiłem 58 lvl. Jak chcesz robić rozpie*** wbijając się w grupke graczy, potwórów to polecam Warriora + fajne skile i super wygląd.

Slayer To taki tank. oczywiście też ma duże DMG ale nie doruwnuje w nim Mistykowi. Slayer jest brany do każdego pt bo Tank to podstawa. Oczywiście też można przejść gre solo ale jak ktoś lubi bić bossa 15min ale tez przy tym nie paść ani razu ^^.

Mystic to typowa postac pod DPS ma bardzo silne skile ale jak wiadomo bardzo mało defa. Postać też brana do pt ze wzgledu na DPS. Gra solo jest troszke trudnawa ( bynajmiej dla mnie ) bo co z tego że dużo walniesz jak możesz paść na hita ;/ .

Ogólnie każdemu polecam Warriora. Jak już pisałem to bardzo uniwersalna postać. Osoniście mam konto na bodajże Zuras lv 56+ Warrior Castanic z eq +6/8 Jak by był ktoś zainteresowany pisać na pw.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Nie sluchajcie tych bzdur powyzej, wszystko co nie dotyczy warriora to sciema. Niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w blad.

Slayera to nie tank, a dps pomyliles go z lancerem. Mystic nie jest dpsem ma bardzo malo skilli offensywnych do expienia i jest to support np. przywraca hp, mane, ma rozne aury ktore daje szanse na krytyka i predkosc poruszania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...