Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Dzialka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. Mam kolejny problem.. Otóż zbudowaliśmy z kolegami blok, no i jak się domyślacie są w nim mieszkania xD.. No ale do rzeczy.. Chciałęm koledze dać jedno z tych mieszkań.. Wziąłem //wand, zaznaczyłęm gdzie co ma być.. W sensie od kąd do kąd. No i potem dałem //expand 4 up oraz //expand 4 down. Wszystko zrobiło się tak jak należy.. Potem dałem /region define dom8 Arab694 i też wszystko było jak nalezy. (dom8 to nazwa cuboida a Arab694 to nick kolegi). Następnie dałem /region setparent dom8 miasto.

No i tu też niby wszystko w porządku ale kolega nie może nic budować, niszczyć.. Jak to poprawić? Mógł by mi ktoś to wytłumaczyć? Potrzebujemy tych mieszkań do dalszej gry..

Opublikowano

no jest.. a jak usunąć z danego miejsca cuboida? bo to miejsce jest ogólnie w całym mieście a miasto jest objęte cuboidem. to jak z tego jednego miejsca zdjąc?

Opublikowano

@UP

Zrobiłem to, nie pomogło. w /region info jest okej wszystko. Ale kolega nadal nie może budować ani nic. O co może chodzić?

Nicią jak najeżdżam i klikam prawym to nic nie wyskakuje.

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci oto , to

/rg remove NazwaCuboida, nastepnie tworzysz nowego , z dwoma nazwami gracza .

Fear has the eyes of a child.

Opublikowano

Zrób cuboid na miasto z Priority na 0 potem zaznacz mieszkanie (bez expand) i daj cuboid z priority 1 powinno śmigać.

xxx

Opublikowano

Siema.. Mam kolejny problem.. Otóż zbudowaliśmy z kolegami blok, no i jak się domyślacie są w nim mieszkania xD.. No ale do rzeczy.. Chciałęm koledze dać jedno z tych mieszkań.. Wziąłem //wand, zaznaczyłęm gdzie co ma być.. W sensie od kąd do kąd. No i potem dałem //expand 4 up oraz //expand 4 down. Wszystko zrobiło się tak jak należy.. Potem dałem /region define dom8 Arab694 i też wszystko było jak nalezy. (dom8 to nazwa cuboida a Arab694 to nick kolegi). Następnie dałem /region setparent dom8 miasto.

No i tu też niby wszystko w porządku ale kolega nie może nic budować, niszczyć.. Jak to poprawić? Mógł by mi ktoś to wytłumaczyć? Potrzebujemy tych mieszkań do dalszej gry..

pewnie cuboid tam juz jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...