Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nerf zaca

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Siema.

Uzbierałem ostatnio 6300IP i myślałem nad kupnem zaca. Jest on bardzo dobrym junglerem jak narazie jednak boje się, że gdy go kupie dostanie nerfa na ten skok lub na %hp z W i będzie wtedy usuless.. Robią tak z większością nowych postaci, myślicie że z Zac'em też tak będzie?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Siema.

Uzbierałem ostatnio 6300IP i myślałem nad kupnem zaca. Jest on bardzo dobrym junglerem jak narazie jednak boje się, że gdy go kupie dostanie nerfa na ten skok lub na %hp z W i będzie wtedy usuless.. Robią tak z większością nowych postaci, myślicie że z Zac'em też tak będzie?

Wydaje mi sie ze narazie nie ma co nerfic, moze na poczatku ma dobre ganki, jednak w mid game jest juz slaby. Mysle ze na spokojnie mozesz go kupowac.

sstwc.jpg

Znawca
Opublikowano

Myślisz ze jest słaby? CC x5 do tego z W %hp(nawet do 15%) co 2-3sekundy do tego jeszcze ta pasywka, co nie raz dupe uratuje

-----------------------

Opublikowano

A Quinn miała nerfa ? Też jest dobra i jeszcze buffa dostala. Ale to o Zacu, moim skromnym zdaniem to totalny niewypał :D jedynie co moze zrobic to w early skoczyć z krzaków :D w late moze possać, a passywka jest chujowa bo cie zabijaja w 2s a na topie sam sie niszczy

Opublikowano

Myślisz ze jest słaby? CC x5 do tego z W %hp(nawet do 15%) co 2-3sekundy do tego jeszcze ta pasywka, co nie raz dupe uratuje

Porownaj go sobie, do np takiego Volimiska, zagraj nimi i zobacz kim bedziesz mial lepsze staty. Dla mnie poprostu jest slaby, gralem nim jak byl w rotacji z 4-5razy, tylko w jednej grze mialem dmg, oczywiscie robilem go pod ap. Reszta gier choc mialem feeda to gowno moglem zrobic.

sstwc.jpg

Opublikowano

Darius dalej na low "elo" jest banowany :D Na 6 gier co się gra zanim dostanie się do ligi Darius permaban :P

Mi się Zac nie podoba, coś prawie jak shaco, może namieszać na early, ale później praktycznie gracie 4v5.

Volibear/Hecarim/Vi/Nautilus za 6300 porządni junglerzy.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Porownaj go sobie, do np takiego Volimiska, zagraj nimi i zobacz kim bedziesz mial lepsze staty. Dla mnie poprostu jest slaby, gralem nim jak byl w rotacji z 4-5razy, tylko w jednej grze mialem dmg, oczywiscie robilem go pod ap. Reszta gier choc mialem feeda to gowno moglem zrobic.

Jeżeli chcesz robić obrażenia to chyba pomyliłeś postacie, zac jest typowym junglerem który ma wbić w tf z masą cc'ków typu stun z E później ult.

Może teraz porównajmy do niego voli, tf w alejce na midzie adc, apc jest za 3 postaciami, myślisz że jesteś w stanie volim tam dobiec ? natomiast zac doleci tam bezproblemowo i uniemożliwi adc np. wystrzelenie ulta (miss f).

@Jeżeli chcesz kupić dobrego junglera z masą cc, przyjemną junglą itp. to kup zac'a ale jeśli szukasz postaci z obrażeniami jak Netrodal to kup sobie tego voli miśka hah

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Znawca
Opublikowano

Dobra, prosze o cls

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...