Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]iMetin.pl Rozpakowanie?

Marek69x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie. Dzisiaj mam bardzo wielką prośbę można powiedzieć pytanie . Czy ktokolwiek z naszych MPC Users czy też ludzi o innych rangach da radę rozpakować klienta serwera

www.iMetin.pl

Jego pliki są zabezpieczone i spakowane w formacie "MBE" i już kiedyś normalny unpacker zablokowali . Chciałbym po pierwsze uzyskać "item_proto" - klientowe oraz "mob_proto" - klient.

Po co mi to?

A więc chciałem pododawać kilka podstawowych mobów oraz itemów do Kamer MODA.

Drugim problemem jest to, żę refine na tym kliencie jest zablokowane, a idzie ulepszać metalem item tylko trzeba poprostu dodać tą opcję w kliencie, da się ulepszać tam epiki tylko u Kowala a jak każdy wie to marnotrastwo skoro po stronie serwera item_proto umożliwia ulepszanie metalem . [Dla osób, które grają i chciałyby wyprzedzić 2 problem- ZNAM BUG z Metalem]

Opublikowano

Nie rozpakujesz tego, nie polecam wbijać na ten serwer na kamermodzie, bo odrazu bana dostaniesz =)

Opublikowano

screen1ghy.png

O to chodziło?

Tak jest ban na serwerze za KamerModa a gram już 3 tygodnie na dropie do KRyształów, matowych itp :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby to rozpakować musisz najpierw wypakować pliki .eix z bina :P Klucze nie zostały zmienione więc jak zmienisz .mbe na .epk i będziesz miał wspominiane .eix to rozpakujesz zwykłum unapckerem. Niestety ciężko wydobyć eixy bo nie idzie odpalić unpackera w pythonie na tym kliencie;(

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...