Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy ta rotacja miażdży ?! :3

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie rotacja jest git dla mnie najfajniejszymi championami w rotacji to:

-Zed

-Thresh

-Xin Zao

-Shen

-Veigar

A co wy sądzicie?

Piszcie!

|

|

|

|

\/

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

Cziter, lepiej siedz cicho juz tam. Ma prawo się zapytać co o niej sądzimy.

Dla mnie rotacja jest spoko .;d, jednak Veigar nie miażdży.. Słaba postka jak na początek..

Tresh,Zed,Veigar To są bardzo mocne postaci , na topie nawet.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

@up Napisałeś, że Veigar nie miażdży a później, że jest bardzo mocną postacią ? :D

@top Wg mnie bardzo fajna rotacja. W Poniedziałek mówiłem, że chce shena i shena akurat dali ;D Zedem sobie pogram bardzo fajna postać wczoraj typo miał 32/10 tą postacią chyba..

Shenem grałem już fajny Support Tank ;x a Threshem mi sie wyszło zbyt . Xin Zhao też dobry ale jak ludzie nim grali to tylko feedowali bo jest trudny do ogarnięcia się tłumaczyli to ja nie rozumiem po co grają jak nie ogarniają ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Moim zdaniem niezła rotacja, ciekawe i mocne champy, wiele z nich chcę właśnie przetestować ^^

Mimo to wole rotacje z Rosji :p

Opublikowano

Nie mam tylko 3 championów z rotacji -,- Jak dla mnie jest słaba, ale dali Thresha który wyszedł całkiem niedawno.

Opublikowano

Jak zwykle mam wszystko, a jak już mam grać normale, to na pewno nie normalnie. :>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja tak sobie mówię że zagram Xin'em którym nie grałem nigdy ;-; (6 miesięcy bez lola ;-;)

I tak sobie go biorę dobrze mi nawet szło, a potem miałem 18/4/21 xD A drugi team był naprawdę mocny ;-; xD

Więc ta rotacja w 100% mi się podoba, jest świetna <3

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Ja tak sobie mówię że zagram Xin'em którym nie grałem nigdy ;-; (6 miesięcy bez lola ;-;)

I tak sobie go biorę dobrze mi nawet szło, a potem miałem 18/4/21 xD A drugi team był naprawdę mocny ;-; xD

Więc ta rotacja w 100% mi się podoba, jest świetna <3

Widocznie był chujowy skoro dał nafeedować xina.

btw. wy też widzicie tresha w każdej grze?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja niewidze thresha w każdej grze ale za to zed w obydwu teamach na moich normalach na 30lv ;D

Rotacja spoko ... ja się z niej cieszę bo już wiem że nie kupię thresha .

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Naprawde niezla rotacja, mam czym grac na tureckim serwerze przynajmniej, zadna postac szybko sie nie nudzi wiec mozna troche popykac gierek.

Zwlaszcza xin zed czy veigar.

sstwc.jpg

Opublikowano

@up Napisałeś, że Veigar nie miażdży a później, że jest bardzo mocną postacią ? :D

@top Wg mnie bardzo fajna rotacja. W Poniedziałek mówiłem, że chce shena i shena akurat dali ;D Zedem sobie pogram bardzo fajna postać wczoraj typo miał 32/10 tą postacią chyba..

Shenem grałem już fajny Support Tank ;x a Threshem mi sie wyszło zbyt . Xin Zhao też dobry ale jak ludzie nim grali to tylko feedowali bo jest trudny do ogarnięcia się tłumaczyli to ja nie rozumiem po co grają jak nie ogarniają ..

a po to sie gra championami z rotacji żeby się nauczyć a jak Ci się spodoba dany champion to jak sobie uzbierasz na niego to sobie kupujesz i juz umiesz grać nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...