Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny ban ..

xDDDDDDPPPPPPPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cisne sobie ostatnio na plu na fishbocie (HardFish) wracam do domu patrze wywalilo do logowania mowie pewnie ban wchodze na maila zadnej wiadomosci za co ban itp a inne konta ktore byly na mailu stoja bez bana o co chodzi ..? W grze Twoje konto jest zablokowane na stronie to samo a w mailu zadnego powiadomienia.. Dodam ze lowilem bez zadnego kamera itp czysty metin.

9gm1.jpg

Opublikowano

HackShield - być może on cię zbanował, nie wiem jak to teraz wygląda, najlepiej będzie jak napiszesz do supportu.

Opublikowano

no ale co mam do nich napisac jak nie znam ani powodu blokady ani kto ja nalozyl ? jak mozesz to mi pomoz bo moze 2-3 razy wysylalem tylko screeny do supportu

Edit

Dobra napisalem do tych ulomow moze do jutra dostane odpowiedz ;) Dzieki

9gm1.jpg

Opublikowano

Tak GM dość często przechadza się po plaży zwłaszcza na CH4/3 :)

Pisze do Ciebie : Witam. albo "Jak sie łowi" czeka chwile na twoją reakcje a jak nie odpisesz to banik xD

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Sprawdź dokładnie skrzynkę e-mail'a. Może nie doszło, aczkolwiek skoro jedziesz na wspomagaczach to czemu ty się dziwisz? :D

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Cisne sobie ostatnio na plu na fishbocie (HardFish) wracam do domu patrze wywalilo do logowania mowie pewnie ban wchodze na maila zadnej wiadomosci za co ban itp a inne konta ktore byly na mailu stoja bez bana o co chodzi ..? W grze Twoje konto jest zablokowane na stronie to samo a w mailu zadnego powiadomienia.. Dodam ze lowilem bez zadnego kamera itp czysty metin.

Jak nie dostałeś emaila od supportu dostałeś bana na 30 dni ;)

Zbieram minusy, odwdzięcze się.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...