Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] Oszustwa na LC PL

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chcialem dzis kupic 10k cashu

zglosil sie domnie WielkiBen spytalem sie go czy moze go ktos polecic

polecil go ReeD

Kazal mi dac 4kkk zaliczki

gdy dalem uciekl

prosze o uwazanie na tych graczy!!

Prosze tego tematu nie usuwac poniewaz to sa "nalogowi" oszusci prosze o ostroznosc !!

Pozdrawiam

Opublikowano

Posłuchaj - zawsze podczas kupowania cashu włącz program do nagrywania (HyperCam np.) i dokumentuj całą procedurę handlu. Począwszy od rozmowy na PW aż do transakcji. Jeżeli dana osoba Cię oszuka to masz niezbity dowód dla Gamigo i oni wtedy coś z tym zrobią. Ewentualnie kupuj cash tylko od sprawdzonych osób, a nie pierwszej lepszej, która się nadarzy, bo mija się to z celem.

Opublikowano

Nic dziwnego, przeważnie przemiany się tak kończą. Złodzieje byli, są i będą wśród nas. Teraz to jedynie może być słowo przeciwko słowu.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Posłuchaj - zawsze podczas kupowania cashu włącz program do nagrywania (HyperCam np.) i dokumentuj całą procedurę handlu. Począwszy od rozmowy na PW aż do transakcji. Jeżeli dana osoba Cię oszuka to masz niezbity dowód dla Gamigo i oni wtedy coś z tym zrobią. Ewentualnie kupuj cash tylko od sprawdzonych osób, a nie pierwszej lepszej, która się nadarzy, bo mija się to z celem.

nastepnym razem tak zrobie ;) ale uwaga na tego gracza

Opublikowano

Nie wiesz - nie pisz. gamigo nie ponosi odpowiedzialności za tego typu transakcje i sama Avaya to już pisała.

Opublikowano

Nie wiesz - nie pisz. gamigo nie ponosi odpowiedzialności za tego typu transakcje i sama Avaya to już pisała.

Bzdura. Ja niejednokrotnie (grając na PL-u) dokumentowałam kupowanie cashu od ludzi i ci, którzy okazali się oszustami ponosili konsekwencje. Bynajmniej tak mówili. Rozumiem, że bez dowodów mają związane ręce. Ale skoro jest wyraźna rozmowa oraz cała transakcja i widać jawne oszustwo...

Opublikowano

Bzdura. Ja niejednokrotnie (grając na PL-u) dokumentowałam kupowanie cashu od ludzi i ci, którzy okazali się oszustami ponosili konsekwencje. Bynajmniej tak mówili. Rozumiem, że bez dowodów mają związane ręce. Ale skoro jest wyraźna rozmowa oraz cała transakcja i widać jawne oszustwo...

Nie wymyślaj. gamigo nie mówi czy gracz został zbanowany, ukarany. gamigo mówi, że zgłoszenie zostało przyjęte i nie mogą więcej na ten temat mówić. Możesz nawet ich politykę prywatności przeczytać.

Oszustwa tego typu są dozwolone, bo:

- oszukiwanie graczy nie jest zabronione,

- sprzedaż cash'u poprzez wysyłkę prezentu = otrzymanie kasy od kupującego (+ jeśli jest uczciwy sprzedawca, to wysłanie itemka za pomocą prezentu)

Opublikowano

Nie wymyślaj. gamigo nie mówi czy gracz został zbanowany, ukarany. gamigo mówi, że zgłoszenie zostało przyjęte i nie mogą więcej na ten temat mówić. Możesz nawet ich politykę prywatności przeczytać.

Oszustwa tego typu są dozwolone, bo:

- oszukiwanie graczy nie jest zabronione,

- sprzedaż cash'u poprzez wysyłkę prezentu = otrzymanie kasy od kupującego (+ jeśli jest uczciwy sprzedawca, to wysłanie itemka za pomocą prezentu)

Czy ja gdziekolwiek napisałam, że ktoś mówił mi o zbanowaniu? Nie. W takim razie zwyczajnie Gamigo (a właściwie konkretne osoby) leciały w kulki. Jeżeli oszukiwanie graczy nie jest zabronione, to LC PL to najgorszy serwer, jaki może w ogóle istnieć.

Opublikowano

Czy ja gdziekolwiek napisałam, że ktoś mówił mi o zbanowaniu? Nie. W takim razie zwyczajnie Gamigo (a właściwie konkretne osoby) leciały w kulki. Jeżeli oszukiwanie graczy nie jest zabronione, to LC PL to najgorszy serwer, jaki może w ogóle istnieć.

Miałem na myśli ogólnie konsekwencje, a nie ban.

To nie LCPL, to polityka gamigo.

Trochę od tematu odlecieliśmy chyba.

Opublikowano

Gdzies w regulaminie czytalem ze ss i filmikow nie przyjmoja a jak zawsze pisalem donich to pytali sie czy mam jakies dowody ;/

Sprzedawanie i kupowanie cashu jest na wlasna otpowiedzialnos wiec mozemy zainwestowac na eq i wep z isa ksiegi zmiany nicku i jechac z 10kkkk dziennie czy to jest normalne?

Opublikowano

tak

no przeciez to gamigo niema to jak ta firma ;p

nawet z tym eventem co bylo do wygrania 5 tysi euro mieli sprawdzic konta i lipa ;/ a jak zalozylem kilka kont zeby na gwiazdke z isa podrobic gollda to permik polecial na all konta xD

a teraz event do wygrania ponad 10 tysiecy euro ale czeba miec 18lat jesli ktos niema to i tak miejsce zajmie a kasy 0 dostanie czy to jest ferr?

Kto uwielbia ta firme like daj na moim poscie;p (sarkazm ale like daj )

Opublikowano

a teraz event do wygrania ponad 10 tysiecy euro ale czeba miec 18lat jesli ktos niema to i tak miejsce zajmie a kasy 0 dostanie czy to jest ferr?

A jak się nie ma tych 18 lat to co zrobią? Skąd oni wgl mogą to wiedzieć?

Opublikowano

A jak się nie ma tych 18 lat to co zrobią? Skąd oni wgl mogą to wiedzieć?

www.gamigo.pl

tam masz all dane osobowe czy jak bym je zmienil by oni otym wiedzieli?

No ale to bes sesu spycialnie zrobili ze czeba byc pelnoletnim kombinatory sasrane ;/

Opublikowano

Takie jest prawo , to że dał mu 4kkk to żaden dowód to był prezent za nic , to nie była wymiana.

20uf7f1m0ww1_t.jpg

Opublikowano

www.gamigo.pl

tam masz all dane osobowe czy jak bym je zmienil by oni otym wiedzieli?

No ale to bes sesu spycialnie zrobili ze czeba byc pelnoletnim kombinatory sasrane ;/

Ja tam nic nie wpisywałem i nie mam żadnego problemu. Jeśli brałbym udział w konkursie dałbym po prostu fałszywe dane.

Opublikowano

Nikt nie daje przymusu, abyście tam grali xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...