Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie miec taki plugin jak skkf na gildie ?

myps17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie da się to zrobić na podobnej zasadzie

W pluginie factions ustawiasz nazwę frakcji na max 4 litery.

Do tego dodajesz plugin PayInItemsForGuild gdzie jaki item ma być pobierany za stworzenie frakcji.

Tak wiem nie jest to takie samo, gdyż skkf posiada autorski plugin. Myślę, że nakierowałem Cię na właściwą drogę. ;)

logo.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie kłamcie mu ,że nie da się zrobić plugin na gildie jak na skkfie :).

- Musisz znać JĘZYK JAVE

- Nauczyć się ogarniania programów do pisania :).

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Mogę Ci to napisać, za wynagrodzenie :). Ogółem jak się przyłożę to może nawet w tydzień napisze :).

Pozdrawiam   B) 

Opublikowano

Plugin na tym serwerze jest autorski (być może jest to skrypt). 
Skkf na pewno nie udostępni tego pluginu. :)

Ale, jakbyś poszukał na internecie, być może by ci wyskoczyło coś. :)

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Mogę Ci to napisać, za wynagrodzenie :). Ogółem jak się przyłożę to może nawet w tydzień napisze :).

Pozdrawiam   B) 

Tydzień? Chłopie ie Ty bys to pisał

Opublikowano

Hmm da sie:D jak? Napisac najlepiej w java

Ale jak potrafisz html to tez dasz rade;)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Ten plugin jest autorski. Proponuje ci chyba najlepszy jeśli nie chcesz pisać/płacić developerowi. Jest to plugin o nazwie OpenGuild2047

400%20postow.png

Opublikowano

po co mu klamiecie... jest kilka sposobów

1. pobawić się w hakera bonzo i ukraść je jakimś cudem z dobrze strzeżonej maszyny

2. zaprzyjaźnić się z skkfem/jego starą/cubixem/archim/koalkiem/irollem i poprosić o ten plugin

3. znow pobawić się w hakera bonzo  i najpierw poprosić o plugin, a jak się nie zgodzi to nałozyć chujowi hasło na płyte główną

4. dać mu cały swój dom za ten plugin ( pewnie tyle by wziął)

5. pobawić się w szalonego Romka zabójcę i napaść cubixa i zacząć grozić mu śmiercią jeśli ten nie da pluginu

jak ktoś ma jeszcze jakieś sposoby to pisać

dlaczego dostalem ostrzezenie ja tylko probowalem pomoc? xD

Bez reklam fb

Opublikowano

Gildie u skkf'a to autorski plugin. *Autorski plugin - Stworzony przez programiste

na potrzeby serwera. Takie pluginy nie są nigdzie udostępniane. Nie wykreśla to

możliwości mieć podobnego pluginu. Niestety wiąże się to z kosztami.

1. Znajdź jakiegoś dobrego programiste, który Ci napiszę plugin na gildie wg. Twoich potrzeb.

To tyle, oczywiście nikt za darmo Ci takiego pluginu nie zrobi (Bo jak przypuszczam to nie znasz

nikogo kto zrobiłby to po znajomości).

Pozdrawiam.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć taki ja oni to musisz wynająć developera, żeby taki plugin Ci napisał niestety będzie chciał za to $$$ .
Jak nie chcesz płacić poszukaj w internecie różnych skryptów na gildie, obecnie najlepszym jest UltimateClans ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...