Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][DYSKUSJA] WARNY!

Wolffo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra zaczynamy !

PvProSura, dnia 23 Kwie 2013 - 19:42, napisał: snapback.png

Powie mi ktoś kiedy będzie strona on? ( nie chce mi się cofać i czytać wszystkiego od początku ) ;)

Prawdopodobnie jak naprawia bugi / skoncza sie DDoSy

------------------------

Temat serwera.

------------------------------

LubieMetka, dnia 23 Kwie 2013 - 19:38, napisał: snapback.png

Dobra ja usuwam ten syf z kompa radze zeskanowac kompa lepszy serwer ja moge zrobic na hamachi pozdro

Po 1. Nikt nie bedzie teskil.

Po 2. Jak zrobisz hamachi to napisz mi na pw kiedy start :)

Tutaj rozumie, ze dostalem za spam.

----------------------------------------

Dalej nie ma eq na 0 lvl :)

Znowu na temat serwera.

Moje pytanie brzmi. Czy to jest forum czy cenzura jak za czasow Stalina i Hitlera? Wedlug mnie musze napisac post tego typu :

Serwer doskonaly milordzie . Piekne bronie piekne zbroje. Czekam na start.

Serwer polecam

albo

Serwer taki gowniany, ze omal nie spadlem z krzesla. Co to ma byc 1000 nowych broni i zbroji, administacja syfna wszyscy syfnia bla bla bla bla!

Aktualnie mam w dupie to czy dostane perma, bo mam w dupie taka robote. Siedze sobie w prezentacji ogladam posty napisze od czasu do czasu cos ( na temat serwera ). Bum ! Wchodzi moderator / kidmod. O ty ciulu twoja wypowiedz jest niczym moja przy tablicy. Masz 5% nie wiesz , ze tu sie dodaje tylko posty co maja sryliard slow ?

Nie nie chodzi tu o dlugosc, ale o to ze warna za napisanie czegos co jest zbugowane na serwerze lub odpowiem komus na pytanie dotyczace serwera.

JEZELI MYSLICIE , ZE BEDE ROBIL TUTY WYKONUJAC SYZYFOWA PRACE TO SIE GRUBO MYLICIE. ANI MI SIE SNI ROBIC COS ZA CO NIESLUSZNIE OTRZYMALEM NEGATYWNA NAGRODE!

NA KONIEC WISIENKA NA TORCIE :)

78420114709366848223.png

Czyli jak napisalem w temacie Venoxa, ze nie ma eq na 0 lvl. To w ten sposob zwalczasz moja glupote ? hahaha

GRATULACJE !

POZDRAWIAM KUMATYCH!

Opublikowano

ja tam dostałem 5% za to że nie mam ulubionego piłkarza ;D chłopie, to jest mpc, tutaj cyrki się dzieją :D
http://www.mpcforum.pl/topic/889124-ulubiony-zawodnik-piki-nonej/page-5#entry7101263

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Warna za ten post dostałeś bo prędzej już ktoś o tym pisał więc nie widzę sensu by powtarzane to był 100 x dodatkowo od problemów techniczny servera jest forum serverowe.Dodatkowo dostałeś jeszcze jakieś 2 warny więc nie płacz.

Za Free nie banuje i nie warnuje.Trzeba myśleć co się robi

Opublikowano

Popisujesz się własną głupotą.

Łamiesz regulamin pisząc posty, które nie wnoszą nic do tematu (Tak, posty typu 'Słaby serwer' do takich należą), a potem masz pretensje o warna.

Wybacz, ale zarejestrowałeś się na forum dobrowolnie i przyjąłeś do myśli regulamin tu obowiązujący.

Opublikowano

Popisujesz się własną głupotą.

Łamiesz regulamin pisząc posty, które nie wnoszą nic do tematu (Tak, posty typu 'Słaby serwer' do takich należą), a potem masz pretensje o warna.

Wybacz, ale zarejestrowałeś się na forum dobrowolnie i przyjąłeś do myśli regulamin tu obowiązujący.

Oczywiscie . Napisalem komentarz typu: Nie mam eq na 0 lvl ;) Pozdro dla Ciebie skoro wnosze tym postem cos do serwera. Udowadniam , ze serwer nie jest jedym z lepszych i nie warto tam grac? Jakiesz pytania panie madralo ?

Warna za ten post dostałeś bo prędzej już ktoś o tym pisał więc nie widzę sensu by powtarzane to był 100 x dodatkowo od problemów techniczny servera jest forum serverowe.Dodatkowo dostałeś jeszcze jakieś 2 warny więc nie płacz.

Za Free nie banuje i nie warnuje.Trzeba myśleć co się robi

Skonczony idioto. ( teraz daj mi warna ) Serwer wystartowal znowu, wiec napisalem ze dalej nie ma eq. Ktos napisze post typu " Widze , ze serwer juz ON . Dalej nie ma broni na 0 lvl? " DOstalby warna za to , ze juz wczesniej bylo o tym pisane? Smieszny jestes, byla przerwa technicza. Wchodze , nie ma dalej i pisze.

Opublikowano

Bardzo interesujące. A teraz hop-siup zapraszam do wytłumaczenia tych warnów z jakimś global moderatorem. Nie wygląda mi to zbytnio na sugestię, a na żalenie się jak tutaj jest źle i ogólnie be be fu.

A co do Twojej wypowiedzi:

JEZELI MYSLICIE , ZE BEDE ROBIL TUTY WYKONUJAC SYZYFOWA PRACE TO SIE
GRUBO MYLICIE. ANI MI SIE SNI ROBIC COS ZA CO NIESLUSZNIE OTRZYMALEM
NEGATYWNA NAGRODE!

Warto pomyśleć dwa razy zanim napisze się coś podobnego. Wiele osób mogło z tego powodu doznać urazu i się załamać.

Tak, to sarkazm.

Ponawiam propozycję napisania do gm, jak i również namawiam do tego w przyszłości, gdyby ponownie zaszła taka niewybaczalna według ciebie sytuacja.

Opublikowano

Bardzo interesujące. A teraz hop-siup zapraszam do wytłumaczenia tych warnów z jakimś global moderatorem. Nie wygląda mi to zbytnio na sugestię, a na żalenie się jak tutaj jest źle i ogólnie be be fu.

A co do Twojej wypowiedzi:

Warto pomyśleć dwa razy zanim napisze się coś podobnego. Wiele osób mogło z tego powodu doznać urazu i się załamać.

Tak, to sarkazm.

Ponawiam propozycję napisania do gm, jak i również namawiam do tego w przyszłości, gdyby ponownie zaszła taka niewybaczalna według ciebie sytuacja.

Myslisz, ze to smieszne ? Odrabian % paska , ale to gowno daje bo za 2-3 dni bede mial 2x wiecej bo szanowny moderator lub kidmod wejdzie i da mi warna za wyrazenie opini na temat serwera. Malo dowodow ? Zaraz wrzuce SSy nastepne. Zanim dostane perma.

Opublikowano

teraz warny same się zbijają z czasem.
Kidmod nie może dać warna.

Elo

Wredna, pisałem, uznał że jestem śmieszny <3

Wreszcie ktoś mnie docenił <3

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Myslisz, ze to smieszne ? Odrabian % paska , ale to gowno daje bo za 2-3

dni bede mial 2x wiecej bo szanowny moderator lub kidmod wejdzie i da

mi warna za wyrazenie opini na temat serwera. Malo dowodow ? Zaraz wrzuce SSy nastepne. Zanim dostane perma.

Najlepiej daj linki bezpośrednie do postów, za które dostałeś warna. Nie potrzebne są jakieś ss'y.

Wredna, pisałem, uznał że jestem śmieszny

Oh, Ty śmieszku ;P

Opublikowano

Te posty to ewidentny spam.Kurde gdy dawałem Ci warna ostatniego to zapomniałem dać blocka na posty :F

Teraz limit i dupa :F

Wredna wystarczy zobaczyć Jego ostatnie posty...

Opublikowano

W sumie, ani w jednym, ani w drugim przypadku nie widzę podstawy do nadania warna.

W pierwszym jeszcze trochę można nad tym polemizować, bo taka sama odpowiedź mogła paść za pośrednictwem ankiety, bez nabijania sobie postu, ale mimo wszystko była to odpowiedź na zadane pytanie autora tematu.

W drugim jest to nic innego, jak opinia serwera, która w prezentacji jest w sumie podstawą.

Ale to jest tylko moje zdanie.

Edit: Najlepiej wyjaśniaj to z GM, jeżeli próba dojścia do porozumienia z moderatorem nie przyniosła rezultatów.

Opublikowano

Wedlug naszego moderatora to ewidentny spam.

W sumie, ani w jednym, ani w drugim przypadku nie widzę podstawy do nadania warna.

W pierwszym jeszcze trochę można nad tym polemizować, bo taka sama odpowiedź mogła paść za pośrednictwem ankiety, bez nabijania sobie postu, ale mimo wszystko była to odpowiedź na zadane pytanie autora tematu.

W drugim jest to nic innego, jak opinia serwera, która w prezentacji jest w sumie podstawą.

Ale to jest tylko moje zdanie.

Zapomnialem dodac, ze ankieta pojawila sie pozniej. Post napisalem przed ankieta.

Opublikowano

Autor tematu zbanowany, dalsza rozmowa na ten temat nie ma sensu. Skorzystajcie z jednej zasady: jeżeli nie masz nic ciekawego do napisania, nie pisz. Może się wielu przydać.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...