Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popcorn w microfali

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze gdy robie popcorn w mikrofali [nie w ziarenkach (paczka)] zostaje mi ponad polowa ziarenek.Ten popcorn zwie sie ''Na Maxa''

Zawsze daje zgodnie z instrukcja czyli ok 3min nie wiecej bo sie zjara[juz patrzalem ^^]

Wy tez tak macie ? Ze zostaje ponad polowa;d ?

W garnku mi sie nie chce robic.Bo pozniej myć... pełno pary i jeszcze jest kilka % szans ze sie takim ziarenkiem oberwie ....

ie068n.jpg
Opublikowano

Tak, też tak mam. Ja zawsze to jebie, i tak wstawiam na dłużej :3

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja mam normalnie tylko z tym, iż 2,5 minuty mi się to robi ;d Też coś zostaje, ale pudełko jest pełne...

To na pewno jest wina twojej mikrofalówki...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

UP. To Ci nie zadziała, gdyż mikrofala ma coś wspólnego z wodą.

Sam próbowałem i stwierdzam, iż to nie możliwe ;D

Ale może zmień sobie w tej mikrofalówce po prostu częstotliwości, nie znam się na tym zbytnio ale instrukcja obsługi powinna pomóc ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Musisz rozciągnąć lekko to pudełko (w górę i w dół, aby zrobiło się lekko pulchne), a następnie potrząść nim. Wstawiasz na 3,5 minuty do mikrofali 550W i masz 95% gotowego popcornu. ;-)

Opublikowano

jak mi zostawało trochę ziarenek, to dawałem je ponownie do mikrofali.
Jebły to jebły, nie to nie płakałem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja każdy dosłownie popcorn daj na 800W i 2,75 minuty

Wtedy robi się tyle ile powinno ;d

Bardzo i to bardzo często jem popcorn i nigdy mi się nie zdarzyło żeby było mniej niż powinno :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Sam próbowałem i stwierdzam, iż to nie możliwe ;D

Ale może zmień sobie w tej mikrofalówce po prostu częstotliwości, nie znam się na tym zbytnio ale instrukcja obsługi powinna pomóc ;)

Stwierdzam, IZ to jak najbardziej mozliwe. Zawsze jak cos zostanie to 2 raz wkladam

Opublikowano

Ja zawsze olewam ile piszę w instrukcji i wstawiam 2-3 minuty więcej i zostaję może z 2-3 ziarenka.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mikrofale powodują ruch cząstek wody który wytwarza ciepło.

Nie lepiej po ok 1,5 minuty zatrzymać, wstrząsnąć opakowaniem (bądź mikrofalówką) i włączyć na 1,5 minuty? Nie próbowałem ale...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Najlepszy (lepiej smakuje) jest taki z patelni. Mam na myśli takie same ziarenka kosztują ok. 75 groszy za dużą miskę popcornu. Wrzucasz na rozgrzany olej na patelni i w ciągu (3) minut masz popcorn. Taniej, w miarę szybko i smaczniej. Co do tematu to też tak miałam, teraz już wolę kupić takie gotowe ziarenka. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...