Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop medali "Global"

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam mentala w kazdym przypadku + wait hack. Mamy te swoje 300-350defa i smialo z wh mozna isc na lorda i tam dropic np. medale. Bodym bedziesz siedzial na poczatku i ledwo dawal rade ze spotem malp .

sstwc.jpg

Opublikowano

własnie wole body, lepiej mi sie nim bije a eq powoli bedzie rosło:D z czasem jak wydropie pale medali i sprzedam:D

Ps. Jak sie zgłasza kogos na support ze ma moda? zrzut z ekranu starczy?

Opublikowano

własnie wole body, lepiej mi sie nim bije a eq powoli bedzie rosło:D z czasem jak wydropie pale medali i sprzedam:D

Ps. Jak sie zgłasza kogos na support ze ma moda? zrzut z ekranu starczy?

Screen i na support, dokładnie.

Co do tematu to polecam mentala ponieważ weźmiesz większą grupkę małp.

Opublikowano

to bede zmieniał profesie ;p u strszej pani:D hmm hmm a co ma byc ujęte na tym zrzucie ?? jak nobki do niego same podchodza? czy tylko jego osobę a ozniej sam gm go sprawdza??

Opublikowano

Według mnie lepszy jest BODY, dlaczego? Jeśli masz dobre EQ to jest skarb, po za tym lepiej się nim bije, POLECAM GO.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Dla mnie mental, dlaczego bo nie muszę mieć eq +9, a starczy +6, wszystko w silne i na wh oraz kamerze dropi się super.

Opublikowano

Dla mnie też lepszy mental z jakimś szerokim +9 + bony na zwierzaki i zielona potka i można śmigać . Nie dosyć że więcej defa będziesz miał to nawet dobre i szybkie hity.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

juz zrobiłem reset umiejętności na mentala:) jak bede miał lepsze eq to zrobie sobie znów bodego:) a jak nie wiejdzie mi silne na 18 ? to nie bede miał inne skile po 1pkt;p

Ktoś się może orientuje po ile chodza medale w solar ?

W jakiej cenie chodzi szeroki +9 na solar ?

Opublikowano

Polecam CI bodego.

Jeśli zrobisz dobre eq, to idzie o wiele szybciej niż mentalem. (z uwagi na aurę i berserk)

a45e42aae9.png

Opublikowano

oka prosze juz bez komentarzy który lepszy:) JUZ WIEM!!!

Wybrałem taktyke taka że na początek zrobie mental a jak sie dorobie dobrego eq zrobie sie na bodego:) wiec prosze juz bez komentarzy ktory lepszt:)

Ktoś może się orientuje po ile chodzi medal na solar ? i po ile moze chodzisz szeroki +9 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...