Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najtańszy czołg premium do zarabiania?

JohnyBi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę sobie kupić czołg premium do zarabiania. Chcę aby był on jak najtańszy, a zarabiał więcej niż KV-1. Jaki czołg byście mogli mi polecić?? Jeśli chodzi o rodzaj czołgu (ciężki, średni, lekki, arta, niszczyciel) to może być wszystko tylko nie arta :D

Opublikowano

t 25 podobno fajnie zarabia a te pozostałe t14 to wielkie badziewie podobno też fajnie sie zarabia na francuzkiej arcie ale jak na artach nielubisz grac to tylko t25

Opublikowano

ja zakupilem Dicker Max (niemiecki niszczyciel 6 tieru) i nie zaluje :) z poczatku cieezko bylo mi go ogarnac ale po paru dniach nie zaluje no i jest to moj najlepiej zarabiajacy pojazd w garazu :D ogolnie to mam 3 hihihi, ale 60k za dobra bitwe z kontem premium to calkiem fajny zarobek :) ogolnie tym TD'kiem nie da sie wyjsc na minus :)

zapomnialem dodac ze praktycznie niema pancerza :D ale raz trafilo mi sie odbic !!! ale jak mowilem nim trzeba sie nauczyc grac a jak juz to zrobisz to jest miodnie ^^

yyakuza.jpg

Opublikowano

Również jestem posiadaczem Dicker Maxa, i mogę go polecić dla graczy którzy ogarniają TD, jak opanujesz tą maszynke, to kredyty poleją się strumieniami ;)

Opublikowano

@Up:

T-25 dość miernie zarabia- niewiele więcej niż zwykłe maszynki 5 klasy

-=-

Jak chcesz zarabiać to minimum 3500gold-a. TYLKO PAMIĘTAJ !!

WYBIERZ CZOŁG KTÓRY BĘDZIE PASOWAŁ TWOIM UPODOBANIOM. JA KUPIŁEM T26E4 I NIE JESTEM Z NIEGO DO KOŃCA ZADOWOLONY- JEŻELI CHODZI O ZABAWĘ Z GRY.

-a przecież po co się gra ?? dla zabawy oczywiście :)

Ostatnio kupiłem Typa62 i jestem pod niesamowitym wrażeniem. Nie wiadomo kiedy kasa leci. :)

Pozdrawiam1!

x

Opublikowano

@UP

Żeby nie robić nowego tematu. Zastanawiam się na kupnem Typa62. Mógłby ktoś podać ile zarabia kasy za normalne mecze w przybliżeniu?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

@UP

Żeby nie robić nowego tematu. Zastanawiam się na kupnem Typa62. Mógłby ktoś podać ile zarabia kasy za normalne mecze w przybliżeniu?

Na razie mam premkę- dostałem wraz z podarnunkiem -więc naprawdę sporo zarabia i kasa leci jak głupia, ale..

Ja patrzyłem przyszłościowo. Zawszę spoglądałem na zarobki bez premium.

Przeciętna bitwa to 25-35tysięcy. Dodam, że dopiero uczę się tym czołgiem grać, ale dość często zdarzają się bitwy ponad przeciętne.

Mój rekord to CHYBA coś ponad 80 albo 90 tysięcy na czysto- zobacz sobie w moich statystykach, samego doświadczenai dostałem 2026 :)

-=-

Do Mati0s-a i JohnyNi:

Nie napalajcie się na te czołgi, ponieważ:

1. Type59 raczej już nie będzie dostępny w sprzedaży- będzie tylko jako nagroda w konkursach

(możliwe, że na jakieś specjalne okazje będzie dostępny w sklepie z podarunkami )

2. Type62 niedawno był w sprzedaży i raczej nie będzie prędko dostępny w sprzedaży.

3. Jeżeli te czołgi pojawią się w sprzedaży to raczej szykujcie karty kredytowe- nie gold w wot- Jak już będą dostępne w sklepie z podarunkami

x

Opublikowano

Najtańszy do zarabiania to może być KW-1, nie podałeś czy ma być najtańszy z VIII tierów czy z V t, więc powiem tak: V tiery - T-25 albo Churchil III, VI Tiery - Dicker Max lub Pz IV S. (tutaj moim zdaniem przewaga dickera), VII Tiery SU-122 ileśtam albo Panther M10, VIII Tiery Super Pershing.

Edit: Zapomniałem, że miał zarabiać więcej niż KW-1 :) A jeżeli chodzi o maxa, to mój rekord o ile dobrze pamiętam wynosi niemal 70k kredytów na czysto na premce.

Opublikowano

Jesteście tępi koleś piszę jak najtańszy czołg, a wy wyjeżdzacie z Typami i Preshingami .. polecam T-25 ..

Opublikowano

Ja osobiście polecam T26E4 kosztuje 7200 golda chyba więc nie ejst zbyt tani,działo może nie zbyt dobre ale wali do 300 peny ma 170 i reload 6,91.Na dobrą bitwe jak wyciągniesz 3500 dmg to nawet na przegraną dostaniesz 100 na czysto a na wygrana chyba z 160tys na premce oczywiscie.

Pancerz zejeb...bym rzekł odbija nawet od X jak manewrujesz,wieżyczka nie do przebicia bez golda(chyba że walą w spota na górnej czesci wieży)

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Wygrana z 3500 dmg 160k??? Zmień dilera albo bierz połowę. Tyle to na Löwe nie zarobisz przy 5k dmg...

Grałem na koncie kumpla SPkiem, widziałem jego wyniki... 80k z premką za 3500dmg, w porywach 90k jeżeli nie zabulisz za naprawę...

Ja polecam JgTigera 8.8 jeżeli już zaczęła się rozmowa o T8 premkach. Bardzo dobry pancerz przedni, bardzo celne działo, z dobrą penetracją i reloadem 4,5sec. Specjalny MM (prawie zawsze na Topa, nigdy na T10). Minusem jest jego mobilność oraz zdolność do zapłonu po dostaniu w półkę.

Opublikowano

Ja osobiście polecam T26E4 kosztuje 7200 golda chyba więc nie ejst zbyt tani,działo może nie zbyt dobre ale wali do 300 peny ma 170 i reload 6,91.Na dobrą bitwe jak wyciągniesz 3500 dmg to nawet na przegraną dostaniesz 100 na czysto a na wygrana chyba z 160tys na premce oczywiscie.

Pancerz zejeb...bym rzekł odbija nawet od X jak manewrujesz,wieżyczka nie do przebicia bez golda(chyba że walą w spota na górnej czesci wieży)

Drogi kolego.. WYJDŹ I NIE WRACAJ WIĘCEJ

CZEGO KURNA KŁAMIESZ ?? Tym sposobem wprowadzasz ludzi w błąd. Nigdy byś nie osiągną takich zarobków przy takim DMG.

Nie wiem czy w ogóle taki zarobek jest możliwi na tym czołgu. (160.000 na czysto 0-o)

Sam mam T26 i wiem jak zarabia- przedział 30-50k na czysto bez premki- wszystko zależny jaki masz dzień :)

x

Opublikowano

Tydzień bądź 2 tygodnie temu miałeś w sumie ofertę (prawie że życia wg mnie). Su 122-44 za 4750. Ja tym su zarobiłem pare razy ponad 115k, raz nawet 130+. Na czysto po 95-105. a średnio to 40-50k na czysto na premce. Fajna frajda z gry. Mam 500 bitew, 800 fragów, 1800 dmg średnio na bitwę, parę stalowych, kilka specjalistów, snajperów tez dużo. Sam potrafisz wygrać bitwę. Działo z is, tylko szybciej strzela bo 6.75 z dosyłka i wentylka, bez towarzyszy. Dość twardy i baaardzo mobilny. Teraz też polecam go kupić, tylko już jest drożej. ;)

6cluij.gif

Opublikowano

Według mnie dobrym czolgiem premium jest Churchill III. Jest to czołg 5 tieru i kosztuje też nie dużo bo jedynie 1500 golda. Ma bardzo dobry pancerz a działo ma średnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...