Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłacenie servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mi pomogłeś -_- Chodzi mi o to że narazie mnie nie stać na server 20 slotowy i chce kupic 10 i za 2-3 dni chce zmienic to na 20 slotowy i ile wtedy będe musiał mieć craftów???

Edit1: i jeszcze jedno.Jak zrobić panel? Bo chcem zrobić takie coś np. Że ktoś ma bana na 7 dni wysyła sms-a za np 3,29 i go odbanowuje.Jak to zrobić?

Opublikowano

Ale mi pomogłeś -_- Chodzi mi o to że narazie mnie nie stać na server 20 slotowy i chce kupic 10 i za 2-3 dni chce zmienic to na 20 slotowy i ile wtedy będe musiał mieć craftów???

Edit1: i jeszcze jedno.Jak zrobić panel? Bo chcem zrobić takie coś np. Że ktoś ma bana na 7 dni wysyła sms-a za np 3,29 i go odbanowuje.Jak to zrobić?

wszystkie twoje problemy znikną jak zmienisz hosting na craftserve (naprawde polecam), a mineserv to za przeproszeniem stary zleżały kapeć :P lagi i do tego dziecinna administracja, naprawde wiem co mówie (miałem tam serwa), więc czym prędzej uciekajj z tej czarnej dziury :/

Opublikowano

Do mojego tematu nic nie wniośłeś.Pomoże ktoś czy nie? Bo jak ktoś chce likea to odrazu się szmara zleci ale żeby pomóc to nikt ;(

to już ci mówie, aby dokupić 10 slotów potrzeba ci 20 craftów :) jak db pamiętam.

Opublikowano

MineServ chyba nie oferuje sklepu więc jeśli chcesz żeby ktoś dostał ub poprzez wysłanie sms musi ktoś ci napisać skrypt(chyba że umiesz sam) i to też będziesz mógł wykorzystać do innych celów np do kupowania vipa itp ;)

Opublikowano

Up Znasz się na tym lub znasz kogoś?

prosze, wystarczy poszukać, spróbuj coś ogarnać jak coś pisz na priv :)

www.mpcforum.pl/topic/756930-dlfree-automatyczny-panel-platnosci-sms/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...