Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogółem rzecz biorąc potrzebuję postać na mida/junglę/topa, którą idzie się łatwo wybić z Silver II :D. Zastanawiałem się nad Zedem lub Hecarimem. Jak możecie to podajcie inne mocne picki ;)

Opublikowano

Moze wukong. Sam nim sie wybilem na koncie kolegi z silver 5 na silver 1, na glownym koncie z silver 1 na gold 2. Ogolem postac jest mocna na topa, kontruje wiekszosci carry na topie co czyni go dobra kontra na elise/teemo czy jayce. Ma doskok, harras, system escape i tylko garen i darius mocno go kontruje. W late jest bardzo mocny, wystarczy wykonac combo na enemy adc i 100% ded.

Ogolem zalety:

+Doskok

+Harras

+Zmniejszenie pancerza z q

+System escape z w

+Pasywka dobra do late

+Ulti aoe podrzucajace wrogow

-Mana

sstwc.jpg

Opublikowano

Ogółem ? Zed lepszy jeżeli chcesz mieć dmg from hell i carrować gry , a znowu jeżeli nie masz tanky top'a lub supp'a polecam hecarima bo on bardziej tanky imo.

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Polecam ci Zeda. Ma wiele możliwość robienia combo, posiada łatwy doskok do przeciwnika dzięki ultowi oraz łatwo nim uciec dzięki w. Czasami, sszczególnie na początku jego system energii może ci sprawiać trudności. Dodam również że bardzo łatwo jest nim farmic miniony dzięki e oraz q.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...