Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Początek

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym się zapytać jaka nacja samolotów jest najlepsza dla początkującego, żeby nie było mi ciężko, jakieś rady możecie mi dać, czy są jakieś jednostki naziemne typu działa przeciwlotnicze? Też jak napiszecie mi nacje dla początkującego to możecie mi napisać jak tymi czołgami grać, czego omijać itd ;) Za każdy pomocny post poleci like :)

Opublikowano

Polecam grać niemcami, mają szybkie samoloty, super! Jeśli chodzi o rady, to jest parę poradników, możesz poczytać sobie. Jednostki naziemne są, ale jak na razie tylko do atakowania, w następnych patchach powinno to wszystko się pojawić.

Czołgów jeszcze nie ma, tak samo floty nie ma. Ale mają to wszystko za niedługo dodać.

Opublikowano

Najlepiej byłoby gdybyś przetestował każdą nację, może jakaś inna nacja bardziej Ci się spodoba.

Dzięki za polecenie Niemców :D Bardzo mi się spodobały samoloty Niemieckie ;)

Opublikowano

na poczatek najlepsi sa anglicy ,jedne z najlepszych mysliwcow w grze i dobre bombowce

sa lepsi na poczatek niz niemcy

Dokładnie + ich beufightery :) są super nie będę dużo o nich pisać. Opiszę je w 2 słowach siła + wytrzymałość. Zwrotność jest średnia ale ujdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...