Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot Win8 Problem

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem tyle że jest to problem spowodowany tym że windows 8 ma w sobie już net framework jako wbudowany w system operacyjny dlatego Mbot nie może tego wyszukać jako zainstalowana aplikacja. Kiedy chce zainstalować osobno Net framework nie moge bo własnie sie wyswietla informacja na temat istniejacej wersji Net framework , kiedy wchodze w panel sterowania i chce usunac net framework nie ma go na liscie, ciezka sprawa będzie trzeba coś pokombinowac w google jest wiele info na ten temat ale to dużo czytania a ja nie przepadam za lekturami :P

Opublikowano

Win 7 ma wbudowany ale 2.0 a tutaj mbot potrzebuje więcej , w win 7 możesz pobrać i zaktualizować net framework a tu właśnie nie

Opublikowano

Właśnie mi nie działa jak wszystrko robie tak jak jest napisane nie moge później w bocie sie zalogować bo pisze że not logged i ciągle tak samo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...