Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Propozycja na Server i Poszukiwani Admini z doświadczeniem.

eVeMuOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym ponownie odpalić eVeMu może nie którzy z was pamiętają je było pare odsłon ostatnia ok. Rok temu okazała się bardzo dobrym pomysłem jak i przyniosło 80+ Online jeśli pamiętacie server to i okoliczności zamknięcia niestety musiałem wyjechać do niemiec a jeszcze bardziej niestety przepadły pliki serverowe i backupy baz danych więc server trzeba będzie postawić od nowa :)

Więc tu kieruje do was pytanie jakiego servera byście chcieli exp, drop, ver, ;)

eVeMu było startowane najczęściej na 97d+99i lecz swój ostatni sukces odniosło na v. 1.02k ;)

Chcę od nowa stworzyć server i stary dobry klimat do tego potrzebuje ogarniętego teamu od was graczy propozycji :)

Bardzo bym chciał stworzyć stary dobry server z przyjemnym expem zasadami gdzie najważniejsi byli gracze i ich potrzeby wprowadzenie tego w życie zależy tylko od pomysłu i 2-3 ludzi którzy zostaną później oficjalnymi Gm.

eVeMu 1.02k było jedym z najszybciej rozwijających się na tamten czas przebiliśmy chwilowo Undergrounda ilością Online czy nawet śmiało mówiąc nie raz i x-worlda choć do tego było nam brak wiele pracy jeszcze to był to rzetelny server długo terminowy i pod opięką ale niestety sytuacja go zawaliła wiec proszę pisać w temacie propozycje jak i podania o pomoc w którym napiszcie co potraficie ;)

Dzięki za przeczytanie i zapraszam do wspólnego pomysłu który może okazać się świetnym serverem :)

Opublikowano

Cześć ;), jeżeli potrzebujesz admina technicznego to mogę Ci pomóc. Używałem kiedyś plików 1.02k ale myślę że są nie za bardzo dobre :P (pod względem bugów itp) Moją propozycją jest serwer na sezonie 2. Mam dobre pliki 1.02c , gs zabezpieczony przed crashami , stabilne pliki z małą ilością bugów.

Jeżeli byłbyś zainteresowany to prosze o kontakt na gadu : 45847925 .

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mógł bym być GameMasterem a mianowicie na forum siedzieć pomagać graczom reklamować serwer itd w razie potrzeby zostawiam mój numer GG : 22916757.

Opublikowano

Nie wiem na jakim sezonie był twój serwer ale dla mnie sezon 2 to strata czasu. Jest teraz sezon 6, wiele nowości, może trochę bugów ale do naprawienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...