Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odawania Postaći :)

Szakal42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem te 3 jakieś znaki :P i odałem za nie postanie o watrośći 450 pz :/ i tera nie moge odać 4 bo ich nie mam :/ i tera moje pytanie jak kupie znowu tą postać co odałem to bede mógł odac inna ? w zamian że kupiłem znowu tamta ?

Opublikowano

Spróbuj napisać do supportu prośbę o zwrot tak jak było przed kuponami. Może jeszcze to przyjmują a jeżeli nie no to przykro mi ;3

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Nic od supportu nie dostaniesz, więc lepiej nie czekać na słowa (sam takie dostałem tydzień przed tymi kuponami) "Do gry zostaną wprowadzone kupony na sprzedaż postaci"

Czyli najlepsze wyjście: nauczyć się nim (czyt. Shaco) grać.

Opublikowano

Możesz jedynie nim nie grać albo nauczyć się nim grać.

Możesz też czekać aż dadzą za darmo jakieś nowe żetony, ale wtedy to raczej już będzie za późno na zwrot.

A z tym zwracaniem to troche głupio zrobiłeś, bo postaci za 450 nie opłaca się zwracać. Taką sume się w jeden dzień zbiera.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ogólni to była głupota że wykorzystałeś to w tak głupi sposób mogłeś sobie zostawić bo 450 IP to jest chwila mogłeś sobie zostawic i jak byś sobie kupił drogiego championa i jak by Ci sie znudził lub byś sie wkurwił na to że go nie ograrniasz to byś sobie sprzedał i kupił odrazu jakiegoś który Cie interesuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...