Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Build i porady Marauder.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam dobrego builda na Maraudera.

Znalazłem dużo buildów pod tanka, a ja chcę mieć troche dmg.

Więc jak możecie to podajcie jakiś build.

I jakbyście mogli to ogólnie jakieś porady dotyczące grania tą postacią, gdzie można wylocić jakiś dobry item na low lvlu.

Mam aktualnie 5lvl.

Opublikowano

Siema, szukam dobrego builda na Maraudera.

Znalazłem dużo buildów pod tanka, a ja chcę mieć troche dmg.

Więc jak możecie to podajcie jakiś build.

I jakbyście mogli to ogólnie jakieś porady dotyczące grania tą postacią, gdzie można wylocić jakiś dobry item na low lvlu.

Mam aktualnie 5lvl.

pod koniec aktu 1 musisz zabic 2 bossy osmiornice bodajze i kosciotrupa, z nich moga ciekawe itemki lotnac, te zolte, bo zolte sa te najlepsze

Sam lazilem rangerem tam i lotalem itemki pod siebie

Opublikowano

Up buildy na exile pro sa dla graczy - bogaczy. Nie ma sensu sie w nie bawic bez porzadnego zaplecze w postaci minimu 50ex.

Chcesz miec dmg zaden problem ale kosztem przezywalnosci. Nie ma sensu robic glass-chara (no chyba ze masz zamiar non stop siedziec w pt). W tej grze liczy sie przezywalnosc (na co ci dmg skoro i tak go nie zadasz bo juz cie nie ma..) Na normalu nie jest to odczuwalne ale na cruel czy na mercu to dla melee charow nie ma wyjscia, trzeba cisnac w hp i def no chyba ze zrobisz sobie dual totem build... Wtedy masz porzadny dps.

Co do dropu w A1 spamuj Ledge.

Opublikowano

Dobra, Marauder mi się nie spodobał :P

Zrobiłem sobie Templara, mam juz 7 lvl i gram na tym buildzie.

http://www.exilepro.com/builds/templar/517-templar-elemental-cleave-dual-wield-offensive-tank/build

Dobry jest ?

I mam questa, żeby zabić jakiegoś Brutusa, gdzieś na północy mapy. Byłem tam i go nie znalazłem. Gdzie on dokładniej jest ?

Opublikowano

Tak, build jest dobry. Ofensywny tank. Co do Brutusa to jest on w podziemiach, dokładnie nie pamiętam gdzie, ale czasem bywa tak, że niektóre lokacje mają dwa piętra, jedno na które wchodzimy i potem jeszcze niżej. Sprawdź całą mapkę i znajdź zejście niżej.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

O stary ja nie zobaczylem ze to twoj post;p A przeciez z Tb na gg pisalem.

Build templara jest prosty do realizacji, a zarazem dobry.

Jak chcesz pomocy w questach mozesz smialo pisac w grze lub na gg.

Kazdemu w questach pomoge za darmo jak cos;p

Nick AnalnyBolec

Opublikowano

Dobra mam już 25lvl.

I mam teraz pytanie, otóż mam questa na zabicie jakichś tam 3 bandytów.

I nie wiem co zrobić, bo zależnie od tego komu pomogę lub zabiję wszystkich dostanę jakiś bonus na stałę do postaci.

Dlatego jaki wybór najlepiej podjąć templarem ?

+40 HP, +40 MP, +8% Resist All Elements czy może 1 Passive Skill Point ?

Druga sprawa to czy poradzę sobie sam z tymi bossami ?

Itemki mam średnie.

Opublikowano

Ja jednak wzialbym pasywa.Dlatego ze w samym eq wyciagniesz full res 40 hp i mp nic Ci tak naprawde nie da.

Zalezy od eq ale powinienes lajtowo sobie poradzic.

Opublikowano

Te 8% resista jest przydatne jesli to twoj pierwszy char, bo wiadomo 3res eq troche kosztuje a jakos trzeba na nie zarobic.

Opublikowano

A slyszałem, że w późniejszym etapie gry i tak będę miał maksymalną ilość resistów z EQ i te 8% się nie przyda.

Więc chyba lepiej wziąć skill pointa lub 40hp ? Co byście wybrali na templara z moim buildem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...