Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1379 fundsów, 10 lvl i około 16 tys do następnego i się zastanawiam, co kupić. Aktualnie mam M4A1, AEKa, MP-412 REX oraz dodatki ze zestawu Kredtdjur.

461151420292002410470.png
Opublikowano

No to zostaje Ci tylko FAMAS lub L85, ale one są dużo droższe... AEK z dodatkami z Kreftdjur to po Famasie i L85 najlepsze, co może mieć szturmowiec. Na ciuchy według mnie nie ma sensu wydawać... ja bym na Twoim miejscu poczekał na jakiś kod czy coś w tym stylu, pograł do odblokowania Famasa tym, co masz (powtarzam - to bardzo dobry zestaw), i wtedy ewentualnie go kupił.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak doładujesz fundsy, to kup Famasa i połącz z Kreftdjur. A jeśli nie chcesz nic kupować,to graj z AEK z dodatkami z zestawu Kreftdjur+ MP REX.

Opublikowano

Kup famasa ta broń jest bardzo dobra

+ b.szybka

+ jak masz kolbe nemezis to broń jest bardzo celna i bez problemu można dedać na 150m+

Ta broń ma bardzo duzo + nie chce mj sie ich wymieniać więc napiszę POLECAM!!!!!

Ja kupiłem famasa za 2k fundsow jak byl w promocji i nie żałuję ale jednak musisz wydać więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...