Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ciekawe gry

Mich4LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze !

Szukam jakiejs gry na necie . Bede gral w nia na komorce . Polecajcie mi tu gry . Odwdziecze sie .

Opublikowano

Łatwiej by było jakbyś powiedział co oczekujesz po tej grze. Czy chcesz jakąś sportową, a może coś w stylu "mafia"? Ciężko będzie nam rzucać tytuły w ciemno.

Mimo wszystko zaryzykuje :)

Ogame, Gladiatus, Plemiona, Bitefight -----> Mogę dodać, że te gry działają u mnie na telefonie. Z tych tytułów polecam Ogame, tylko pamiętaj: Strasznie wciąga :D

Opublikowano

Łatwiej by było jakbyś powiedział co oczekujesz po tej grze. Czy chcesz jakąś sportową, a może coś w stylu "mafia"? Ciężko będzie nam rzucać tytuły w ciemno.

Mimo wszystko zaryzykuje :)

Ogame, Gladiatus, Plemiona, Bitefight -----> Mogę dodać, że te gry działają u mnie na telefonie. Z tych tytułów polecam Ogame, tylko pamiętaj: Strasznie wciąga :D

Kolega ma racje ale też zapraszam na grę ikariam

link www.gra-ikariam.tk

To jest gra starozytna zobacz

Opublikowano

Priva nie chce .

Wole gry sportowe lub strategiczne ( cos o wojnie -I lub II ). W ogame gralem , ale teraz mi sie nie chce .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...