Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Harry Potter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o filmach Harry Potter? Ja tam mam 17 lat i się nie wstydzę tego, że raz na jakiś czas obejrzę sobie takowy film :D

Mam sentyment do tej sagi filmów bo jak wiadomo zawsze puszczali Harrego w TVN na Święta Wielkanocne czy Bożego Narodzenia:P Ogółem dobre filmy i mi się chyba nigdy nie znudzą :D

Moja ulubiona część to Zakon Feniksa.

A jeśli chodzi o książki to czytałem tylko 3 pierwsze części bo brak czasu i chęci :D

photo261314.png

Opublikowano

Harry Potter? Aj! Ogromny sentyment mam do książek i filmów. Pamiętam jeszcze, jak dostałam kasetę VHS z Kamieniem Filozoficznym. Daniel, Emma i wszyscy byli tacy mali. :) Nawet nie zauważyłam, jak szybko zleciał ten czas. Ogólnie każda część jest lepsza od poprzedniej. Ulubionymi są Czara Ognia oraz Książę Półkrwi. :)

Opublikowano

Jakoś mnie to nie jara.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Oglądałam wszystkie filmy i powiem, że bardzo mi się podobały i chętnie do nich wracam :)

Co do książek to skończyłam na Księciu Półkrwi, potem jakoś miałam przestój w czytaniu i ten temat poszedł w zapomnienie.

Pamiętam te emocje podczas czytania Więzienia Azkabanu, aż mama musiała mnie odciągać od książki bo prawie całą pochłonęłam w jeden dzień :D

58815786.jpg

Opublikowano

Harry Potter fajna pomysłowość , dorastało się na tym jedynie co preferuję to filmy , żadnej książki z tej serii nie czytałem.

-ulubiona część: Zakon feniksa, książę półkrwi

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

@Dami90x

Uwież mi, że można w kółko to samo czytać. Z mojej klasy jest kolega i koleżanka którzy przeczytali wszystkie części Harrego z 10-20 razy (nieźli zapaleńcy).

@topic

Jak dla mnie fabuła dosyć ciekawa. ale szału nie ma. Obejrzałem wszystkie części po 2 razy i mi starczy, a co do książki to nie będę czytał 300 stron jak na filmie wszystkio jest ładnie odwzorowane.

Opublikowano

uwielbiam HP :D Najbardziej Książę Półkrwi i Insygnia Śmierci (wszystkie częśći są dobre !! ).Fajnie by było jak by powstał film,książka o tym co działo się wcześnie z czasów młodości Voldemorta albo i troszeczkę później ;]

@UP Książka jest o wiele lepsza od filmu ;] Są momenty których nie ma w filmie ale za to są w książce ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...