Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Xbox live gold - zdrapka na darmowy 1 miesiac

aresob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Przy kupnie konsoli xbox 360 dostakem zdrapke na 1 darmowy miesiac xbox gold. Po wpisaniu tego kodu, imienia i nazwiska, pojawiaja mi sie pola do wypelnienia (adres rozliczeniowy, kod pocztowy itd.). Potem podobnież trzeba wpisac nr karty kredytowej. Czy jest to prawda? Nie posiadam takowej. Nie mozna tego jakos ominac? I czy gdybym wpisal falszywe dane to potem pobieralo by kase z karty? Czy po uplywie tego miesiaca moglbym jakos anulowac ten numer tej karty, zeby juz nie pobieralo kasy (rezygnacja z golda)? Aha i czy przy kupnie konta gold na allegro na 3 miesiace tez trzeba wpisywac te dane? Czy tylko kod i z glowy ? :D

Opublikowano

raczej się nie da fałszywych danych wpisać gdyż właśnie ta karta nei wchodzi jakoś :<

Chyba, że nie umiem oszukiwać xbl i nie umiem znaleźć fake danych :<

Ten gold jak podasz prawdziwe dane to ci co miesiąc drze 26 zł (tak podrożało)

Nie wiem wogóle czy jest sens takiej fatygi, preferuje 48h darmowe i nie ma problemów.

Opublikowano

Ten gold jak podasz prawdziwe dane to ci co miesiąc drze 26 zł (tak podrożało)

Na przeglądarce wchodzisz na stronę xbox.pl , logujesz się i możesz wyłączyć automatyczne odnawianie.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Mam problem. Przy kupnie konsoli xbox 360 dostakem zdrapke na 1 darmowy miesiac xbox gold. Po wpisaniu tego kodu, imienia i nazwiska, pojawiaja mi sie pola do wypelnienia (adres rozliczeniowy, kod pocztowy itd.). Potem podobnież trzeba wpisac nr karty kredytowej. Czy jest to prawda? Nie posiadam takowej. Nie mozna tego jakos ominac? I czy gdybym wpisal falszywe dane to potem pobieralo by kase z karty? Czy po uplywie tego miesiaca moglbym jakos anulowac ten numer tej karty, zeby juz nie pobieralo kasy (rezygnacja z golda)? Aha i czy przy kupnie konta gold na allegro na 3 miesiace tez trzeba wpisywac te dane? Czy tylko kod i z glowy ? :D

1. musisz założyć konto xbox live

2. klikasz na padzie środkowy guzik klikasz grzybkiem w prawo lewo i po jakiejś stronie będzie dodaj kod czy coś takiego klikasz tam i wpisujesz 2cyfrowy kod :D

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...